Labelflash Kullanan Varmi !! Dvd İle Etiket Yapmak
-
arkadaslare bende labelflash destekli dvd rw var ama cd etiket yapmasini bulamadim,
elimde ozel cd si de var ama bi turlu yapamdim nette arastirdim saglik li bilgi yok
eger tbt den arkadaslar bunu kullaniosalar bana detayli bilgi verirlerse cok makbule gecer
resimli anlatima minnettarim :D
-
Ben yazıcıdan çıkarıp, kesip yapıştırıyorum. Rica etsem senden makine nasıldır, nasıl çalışıyor bilgi verir misin?
-
Nero'nun cover designer programını kullan. Ben geçen sene onunla yapmıştım. Diske yazma özelliği var. Biraz karıştır bulursun çok basitti. Tam hatırlamadığım için ayrıntılı bilgi veremiyorum.
-
BiUyeOlamadim bunu yazdı:
-----------------------------
Ben yazıcıdan çıkarıp, kesip yapıştırıyorum. Rica etsem senden makine nasıldır, nasıl çalışıyor bilgi verir misin?
sony nec optıarc markasıcd ters cevrılıp yapılması lazım amam bı turlu yapamadım
-
DarkSkull bunu yazdı:
Nero'nun cover designer programını kullan. Ben geçen sene onunla yapmıştım. Diske yazma özelliği var. Biraz karıştır bulursun çok basitti. Tam hatırlamadığım için ayrıntılı bilgi veremiyorum.
-----------------------------nero da denedım cd nın ustune yazdırmaya calıstım olmadı
bilghi yazılan yere denedım orda oldu
-
BiUyeOlamadim bunu yazdı:
-----------------------------Labelflash ve LightScribe hakkında google'da biraz araştırma yaparsan ayrıntılı bilgi bulabilirsin. Bu iki teknoloji cd, dvd üzerinde tek renk baskı yapmanı sağlıyor. Birinde sadece kırmızı, sadece mavi ve siyah beyaz seçeneği vardı galiba. Ufak farkları var ama sonuçta aynı işi görüyorlar. Yeni dvd yazıcıların hepsinde LightScribe ya da Labelflash özelliği var.
-
DarkSkull bunu yazdı:
-----------------------------BiUyeOlamadim bunu yazdı:
-----------------------------Labelflash ve LightScribe hakkında google'da biraz araştırma yaparsan ayrıntılı bilgi bulabilirsin. Bu iki teknoloji cd, dvd üzerinde tek renk baskı yapmanı sağlıyor. Birinde sadece kırmızı, sadece mavi ve siyah beyaz seçeneği vardı galiba. Ufak farkları var ama sonuçta aynı işi görüyorlar. Yeni dvd yazıcıların hepsinde LightScribe ya da Labelflash özelliği var.
-----------------------------özelliklerini biliyorum ama faydalanamadım özellıklerınden
bana uygulama lazım arkadaslar
nero olmuyo tekrar belırtıyom
-
http://www.fujifilm.com/products/storage/labelflash.html
Sayfanın en altında programı var. Onunla yapabilirsin sanırım.