Labirent: Kısa Film
-

Sizin dünya dediğiniz yer, onlar için bir labirent. Dünyayı labirente çeviren de o labirentten çıkmaya çalışan da insanlardır. Farlılıkları yaratan da insan, farklılığın verdiği olumsuz etkiye maruz kalan da... Duvarları ören de, ördüğü duvarların içinde mahsur kalan da...
Aynı insanların ördükleri duvarlardan oluşan labirentin çıkışına; düşe kalka giden insanların, o duvarları bir sporcu çevikliğiyle yıkma çabası...
Önceki Gösterimler:
3. Engelsiz Kısa Film Festivali
Senaryo & Yönetmen: Kerem Yükseloğlu
İkinci Yönetmen: Hazal Yönel
Sanat Yönetmeni: Sema Odabaş
Kurgu ve Görüntü Yönetmeni: Kerem Yükseloğlu
Kamera: Mehmet Özçelik
Proje Danışmanı: Perihan Taş Öz
NEKSAV öğretmen ve öğrencilerinin beraber oluşturdukları öykü, Kerem Yükseloğlu tarafından senaryolaştırılmıştır. -
İzleyin bi yorum yapın dostlar, ne düşünüyosunuz merak ediyorum.
-
beğenmedim.
hikaye iyi ama kerem her kimse kıvıramamış.
castta kadının öğretmen olduğunu okuduktan sonra hikayeyi anlayabildim.
-- spoiler --
2 dakika erkek ayağı izleten yönetmen, olayın açıklandığı sahneyi 2 saniyede geçiyor.
-- spoiler --
puanım : 3/10
-
güzel bir konu işlemişsin ama vurucu bir öğe yok , özürlüler ile alakalı olduğunu packshot'tan anlayabildim..2. kez izlediğimdede yüzlere dikkat ederek kişilerin engelli olduğunu anladım,gerçi sende haklısın ampute bir insan bulmak bulsanda bunu teklif etmek biraz zor olabiliyor..o yüzden ben riskli bir senaryo seçmişsin diye yorumlayacağım,geçişlerde yumuşak olmamış aks hatasına benzer bir algı oluşturuyor sanki,bu yüzden ben stedicam'i de en az tripod kadar gerekli görüyorum,anladığım kadarı ile sen kullanmadın veya kullanamadın..bu arada ekipman bilgiside verirsen çok sevinirim.
-
Hybris bunu yazdı
beğenmedim.
hikaye iyi ama kerem her kimse kıvıramamış.
castta kadının öğretmen olduğunu okuduktan sonra hikayeyi anlayabildim.
-- spoiler --
2 dakika erkek ayağı izleten yönetmen, olayın açıklandığı sahneyi 2 saniyede geçiyor.
-- spoiler --
puanım : 3/10
Saygılar. Söylerim Kerem'e düzeltir kendini.