folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Labirent,Cevaplar Ve Sen

Labirent,Cevaplar Ve Sen

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordofdarkness
    swordofdarkness's avatar
    Erkek
    Büyük bir labirentteyim.büyük,karanlık ve soğuk. her köşede ayrı bir soru bekliyor beni.benimse tek cevabım var elimde:"sen".tüm soruların yanlış cevabı.her soruda biraz daha uzatırlar yolumu.biliyorum bir soruya doğru cevap versem gösterecekler çıkışı.ama avuçlarımı açıp cevabımı,seni serbest bırakmam.mutlak soruyu beklerim doğru cevabı verebilmek için.

Sahne değişir sonra.iki tarafı dikenli bir patikadayım.dar bir yol burası.yürürken dikenler batıyor vücuduma.önceleri acıtıyor.sonra hissedilmez oluyor batan dikenler.yolumu aydınlatan ay tutulmuş.yıldızlardan bana fayda yok.bütün gece gidiyorum böyle.sonra güneş doğuyor tüm kızıllığıyla üstüme.yaralarımı saklıyor bedenim.anlıyorum ki güneş diye yolumu aydınlatan sensin ve vücudum yaralarımı gizliyor seni üzmemek için.ama ordalar ve canımı yakıyorlar hala.fakat bilmiyorsun ki yolumu aydınlatacak olan ışığın değil.sevgin.benimde bunu sana söylemeye cesaretim yok zaten.

o dekoru da kaldırıyorlar hayatımdan.simsiyah ve karanlık bir odadayım.çıkışı bir türlü bulamıyorum.bana yalnız sen gelirsen çıkabileceğim söylüyorlar.bi de ölümsüz olduğumu.ben sonsuza kadar burada seni bekliyor olacağım. gelir misin?

Kısa Pantolon, Paslı Çakı, Dizde Kabuk Bağlamış Yara, Kısa Çakı, Paslı Pantolon, Yarası Gözde Kalmış Kabuk
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Criminal
    Criminal's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    swordum kopuk parçalar arasındaki bağlantıyı yakalarsan çok güzel bir hikaye çıkarabilirsin bundan...
    ancak okuyabildim bunu. sahte aşık oldum cbaşlıkları doldurmuş her tarafı. Gerçek başlıklar yitip gitmiş satır aralarında... Bana pm at.

(Daimi imza : Yokluğun cehennemin öbür adıdır, üşüyorum kapama gözlerini.)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordofdarkness
    swordofdarkness's avatar
    Erkek
    yok artık şiir,hikaye vazgeçtim yazmaktan.bitti herşey biyere kadar kardeşim.sana yolladığım hikaye sondu.holy database"i geri aldığı için o da silindi gitti.tahribata da girmemeyi düşünüyorum bir süre.kendine iyi bak

Kısa Pantolon, Paslı Çakı, Dizde Kabuk Bağlamış Yara, Kısa Çakı, Paslı Pantolon, Yarası Gözde Kalmış Kabuk
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Criminal
    Criminal's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    seni anlıyorum...
    ama ben yazıyorum, belki de kendime olan hıncımı kağıt ve kalemden çıkarmak hoşuma gidiyor.
    belki de anlamsız bir haz almaktayım bundan, bilmiyorum...
    ama yine de yazıyorum...

(Daimi imza : Yokluğun cehennemin öbür adıdır, üşüyorum kapama gözlerini.)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    _almond_
    _almond_'s avatar
    Dişi
    tebrik ederim bi hikaye bni ancak bu kadar anlatabilirdi...!

FoRGeT Me nEveR oR HaTe mE fOrEvEr!!!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordofdarkness
    swordofdarkness's avatar
    Erkek
    _almond_ bunu yazdı:
    -----------------------------
    tebrik ederim bi hikaye bni ancak bu kadar anlatabilirdi...!
    -----------------------------

sırf sen veya ben değilim böyle hisseden öyle büyük bir çoğunluk var ki bir bilsen.dugulardan korkan,onlardan kaçan.Ben de eskiden öyleydim.tek başımızaydı herşeyimiz.ezik,mahzun,eksik...
    Haykırıyorum artık tüm sevdiklerime korkmadan,çekinmeden verecekleri tepkileri düşünmeden.herkes yapsa keşke.gidip durup dururken seni seviyorum desek.herkese.dostlara,eski sevgililere hatta düşmanlara.bağıra bağıra sevgi sözcükleri çıksa ağzımızdan.saklanarak söyledik hep.bağıra bağıra küfredip kıyıda köşede açıkladık veya hiç söyleyemedik sevgimizi.bir bakın etrafınıza size sevgisini haykırmak isteyen kaç kişi var ya da sizin gidip sevdiğinizi söylemeye çekindiğiniz...

ben artık korkmuyorum.küfretmek için değil sevgimi söylemek için bağırıyorum.ben memnunum halimden kulaklarını tıkayanlar utansın...

yazıyorum tekrar.bırakmak,yorulmak yok kimse görmese de ben rahatlarım hiç değilse.zaten bütün üzüntümüz insanları kırmamak için değil mi?kimseden çıkaramadığımız sinirimizi böyle aktarırız belki insanlara değil mi kardeşim?

Toplam Hit: 1968 Toplam Mesaj: 6