folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Laborant Ve Veteriner Sağlık Bölümü

Laborant Ve Veteriner Sağlık Bölümü

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dertli
    dertli's avatar
    Erkek

gümüşhane ünv. şiran myo

bu bölüm hakkında bilgisi olan varmı?

iş imkanı varmıdır. nedir ne değildir. bulunduğu yer nasıldır.

bilgisi olan aydınlatırmı ?

imzayı bıraktım basıyorum artık
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek

birçok alana göre iyi bir bölüm. laborant ihtiyacı daima vardır. özel polikilinklerde iş bulma olasılığın var. Sağlık sektöründe teknik eleman ihtiyacı var zaten. Ek yerleştirmeden mi yerleştin?

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dertli
    dertli's avatar
    Erkek

evet ek yerleştirmeden yerleştim

yalnız bölüm hakkında biraz araştırma yaptım ama pek iç açıcı şeyler söylemiyorlar kararsın kaldım biraz.

ne yapsam diye düşünüp duruyorum.

imzayı bıraktım basıyorum artık
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MuhammeT
    MuhammeT's avatar
    Erkek

teknisyen herzaman teknikerden iyidir.

Aslında Veteriner Sağlık Teknisyenlik lisesini okumadan Teknikerlik okuman bir okadar zor olucaktır  latince tıb dilinde kelimeler çok şişiricek kafanı ama çalısırsan elbette herşey kolaydır.

1 - Okul Bitince Tekniker oluyorsun ve  iki sene önce yanılmıyosam  bir tane belediye tekniker alıyordu onun dışında kpss falan filan gibi 2 yıllık okurum sonrada kpss den yerleşir memur olurum düşüncesini aklından çıkar.

Eğer memur olucaksan DGS ye iyi kasman gerek.

2 - Laborantla beraber adlandırılması benimde gıcığıma gitmiyor değil. Sen veteriner sağlık teknikeri oluyorsun. Bitirince yapabileceğin tek iş Tarımsal Birliklerde çalısabilirsin özel sektor yani. maaşında çok bişey olmaz.

3 - Üstünü okurum dersen DGS dene. Olmadıysa DGS üni. sınavına gir zooteknist veya ziraat müh. veya veteriner hekimlik için çaba sarfet.

3. şıkta ki ideale sıcak bakmıyosan başka yerde kafa yor.mesela AÖF de sana aynı diplomayı veriyor. ancak AÖF den alacağın diploma ilerisini düşünmen için değil 2 yıllık mezuın olmuş olman için ideal.

aklıma gelenler bunlar. özellikle aklına takılan bişey varsa sor bildiklerimi yazarım.

Edit : Bu arada hayırlı olsun.

Hangi Cennetten Geldik Bu Cehenneme
Toplam Hit: 1245 Toplam Mesaj: 4