Lan İçin En Az Kaç Kablo Gerek
-
arkadaşlar bi okul yaptım elemanlar kablo çekerken cat6 nın 2 3 damarını koparmışlar 6 tanesi saglam olanları çalıştırdım ama kimisinde 4 5 tane çalışan tel var bi yerde gördüm gibi sanki 4 tane kablo ile data alışverişi yapmak mümkünmü kablonun yeniden çekilmesi imkansız 4 tane yada 5 tane ile çalışırsa hangi renkler yada kaçıncı sıradakiler gerekli bi el atın şu işe
-
vukuat bunu yazdı:
-----------------------------arkadaşlar bi okul yaptım elemanlar kablo çekerken cat6 nın 2 3 damarını koparmışlar 6 tanesi saglam olanları çalıştırdım ama kimisinde 4 5 tane çalışan tel var bi yerde gördüm gibi sanki 4 tane kablo ile data alışverişi yapmak mümkünmü kablonun yeniden çekilmesi imkansız 4 tane yada 5 tane ile çalışırsa hangi renkler yada kaçıncı sıradakiler gerekli bi el atın şu işe
-----------------------------
ek yapınca çalışıyor hocam. örnek 1 metrelik parça kabloyu hasarlı bölüme ek yap. -
1 2 3 6 nın bağlanması 100 mbit için yeterlidir hocam...
-
lan için 8 ininde çalışması lazım
-
Facebook bunu yazdı:
-----------------------------1 2 3 6 nın bağlanması 100 mbit için yeterlidir hocam...
-
renegadealien bunu yazdı:
Facebook bunu yazdı:
-----------------------------1 2 3 6 nın bağlanması 100 mbit için yeterlidir hocam...
a.q mühendise anlatıyom bilmiyor olmaz diyor 6 tane saglam kablo ile çalıştıgını görünce kim blir dedi bilse bilse rene bilir dedim o kim diyor :D idolümsün rene -
ben işsizim:Wkonuyla alakası yok ama mühendis olmak istiorum nereye konu acmam lazım :P
saka bi yana işe yaradı mı? -
bi tane yarım metre bi tane 1 metre diğeride uzatcağın yere kadar.(fazlasıda 4 den devam eder dağıtmak istediğin bilgisayar ve router a göre)
3 kablo yeter. millet mühendislikten girmiş programlamadan çıkmış. ne çok konu baltalıyonuz
-
Hocam illa olmaz derlerse bi aparat var ufak bi switch 2 tane rc45 girişi var üzerinde. Ek görevi görüyor onunla halledebilirsin kopan yerleri ek olarak temiz bi şekilde.
-
aaa ewet ya bunu sölemek nie benim aklıma gelmedi ki:| sattıgım seylerdenbirisiydi bide 1.5 lirayasatıoz :D
-
tek kablo ile 3 pc bağlama
rene üstadın 8 formülü :D