Lan Kuramıyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

arkadaşlar masaüstü bilgisayarımdaki belgeleri notebooka atacağım kablo ile birbirine bağladım bilgisayarları ev veya küçük işyeri ağı kur dedim masaüstünden olmadı masaüstü xp notebook vista biri el atarsa sevinirim

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanane
    sanane's avatar
    Erkek

normal kablomu kullanıyosun. Bildiğim kadarı ile iki pc arasında cross kablo gerekli.

Naber la?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rebellisch
    rebellisch's avatar
    Erkek

mesela xp de ağ kurarken ağ ayarlarını al diye bişey olması lazım, başka windows sürümlerinde ağ oluşturmak için biraz kurcala bi bilen çıkana kadar

memento mori.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

sanane bunu yazdı:
    -----------------------------

normal kablomu kullanıyosun. Bildiğim kadarı ile iki pc arasında cross kablo gerekli.

-----------------------------

bu şey kablosu ya internet için varya ondan bir kere yapmıştım oldu yani

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SharpShooter
    SharpShooter's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Başlat > Çalıştır > cmd >  ipconfig yaz, ipyi al

ardından bağlanacağın bilgisayardan başlat > Çalıştır

\\192.168.1.6 burdaki ip adresini bağlanacağın bilgisayarın ip adresine göre değiştireceksin

- xx yerde hata var. - ya aslında kod şöyle sanıyor olabilir bla bla bla - olm kendine gel kodlar düşünmez - ...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Coiner
    Coiner's avatar
    Erkek

hocam bilgisayarlar arası bağlantı kurarken çapraz kablo kullanman lazım . ya git bi kablo al yada elindeki kabloyu yeniden jack takarak dizilimini yap ...

www.fenomenevi.com | Sosyal medyanın her mecrasında 6 yıldır kesintisiz olarak müşterilerimize destek vermekteyiz. Amacımız müşteri deneyimini en üstte tutmak ve hizmetlerimize 24 saat devam edebilmek. Fenomenevi.com adresinden 7/24 kesintisiz olarak sipariş verebilirsiniz...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek

ikiside laptopsa ethernet kablosu yani dediğin kablo işe yarar. Ama bağlantıyı kurduktan sonra XP bilgisayarda yerel ağ bağlantısının özelliklerine girip IPv6 yı yüklemen gerekiyor, hatırlamıyorum onuda google'a sor.

Toplam Hit: 837 Toplam Mesaj: 7