Lan Nasıl Kurulur?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

sevgili müritler benim toshiba l300 11-m laptopum var laptop vista ben 2 m lik lan kablosu aldım masaüstü (xp pro) bilgisayarımla fifa 07 counter vs oyunlar oyun oynamak istiyorum bu ağı nası kurucam şimdiden teşekkürler!

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Yapman gereken 1adet cross bagli cat5 kablo.

Iki bilgisayarin ayni workgroup ta olmasini saglaman.

Ag kuruldu tamam.

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    hocam adam 2 m lik kablo verdi bilgisayarların ethernet kartının oludugu yere sokuyorum cs sourceye girip lan a geliyorum refesh diyince bulmuyor

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek

ağ bağlantılarımdan ew ağı kurdun mu orda değişik topolojilerde şekiller war doğru olanı bakıp yap :)

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurk
    nurk's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    ev ağı kuracan.

hadi onu yapamassan yüklü hamachi ordan oyna.

[22817//kaanabak]
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

hocam bu işlemi 2bilgisayardamı yapayım bide biri vista biri xp

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    Nurky bunu yazdı:
    -----------------------------
    ev ağı kuracan.

hadi onu yapamassan yüklü hamachi ordan oyna.
    -----------------------------
    yok hocam bide dosya alış verişi yapacam

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurk
    nurk's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    http://www.mavietki.com/network-ve-internet-dokumanlari/13264-windows-xp-de-adim-adim-resimli-ag-kurulum-anlatimi.html

[22817//kaanabak]
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    nurky hocam çok sağolda ben vista için ne yapacam

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

ben açıklim olayı arkadaşım ev ağı kurarak yapman çok zor çünkü xp vistayı görmüyor

sen kabloyu tak çalışma grupları aynı olsun vistada ag bölümünde gizliligi falan aç ağ otomatik kendisi bulur başka ayar yapmana gerek yok hea unutmadan eğer ag otomatik bulmazsa  ag baglantılarımdaki yerel ag nın firewall u kapat

Toplam Hit: 3791 Toplam Mesaj: 10