Lan Wlan Driver
-
kuzenin pc ye format atmaya çalıştımda bi türlü kablosusz yapamadım ağını bunu acilen düzeltmem lazım nasıl yaparım bi bakın
normal lan a bağlanamda sorun yok ama kablosuz driverı yok olmuyor internetten okadara araştırdım bulamadım
otomatik driver yükleyen programlarınıda dendedim sonuç yok ney yapmam lazım bu gerçekten çok acil
-
Kendine uygun olani indir cikart
Aygit yoneticisinden klasoru goster tarat
http://driverpacks.net/downloads
-

abi trollemeyeyim diyorum ama hep fırsat veriyorsunuz elime.
SweetyVolty tarafından 03/Haz/15 05:00 tarihinde düzenlenmiştir -
SweetyVolty bunu yazdı

benim bu durum da neyin bilgisini vermem gerektiğini bilmiyorum bilsem zaten driver ı bulup yüklerim trollükle ne alakası var ?
-
zasox bunu yazdıSweetyVolty bunu yazdı

benim bu durum da neyin bilgisini vermem gerektiğini bilmiyorum bilsem zaten driver ı bulup yüklerim trollükle ne alakası var ?
Dizüstü bilgisayar ise bilgisayarın marka ve model bilgisi, masaüstü bilgisayar ise kablosuz ağ kartı marka ve modeli bilgisi iyi olurdu aslında :)
-
RaNGeR bunu yazdızasox bunu yazdıSweetyVolty bunu yazdı

Dizüstü bilgisayar ise bilgisayarın marka ve model bilgisi, masaüstü bilgisayar ise kablosuz ağ kartı marka ve modeli bilgisi iyi olurdu aslında :)
laptop markası grundig de modelini hiç bilmiyom yazmıyorda biyerinde
-
Benim verdigim toplu driver hem de boyutu dusuk
Zahmet edip denersen guzel olur
-
Daft bunu yazdı
Benim verdigim toplu driver hem de boyutu dusuk
Zahmet edip denersen guzel olur
Senin programı demedim olmadı
Fakat selo-g nickli mürid abi yardımcı oldu tw den bağlandı biseler yaptı anlamadım ama yaptı sağolsun