folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Landisk Kullanan Varmı?

Landisk Kullanan Varmı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek

öncelikle landiski bilmeyenler için şöyle anlatim harici harddiskin usb den değilde ağdan bağlananı sanki ağınızda sadece depolama için kullandığınız bir pc varmış gibi ağ üstünden cekersiniz sürekli acık kalır her taraftan ulaşırsınız vs vs ...

___

bilenler kullananlar içinse :

http://www.hepsiburada.com/ducki-3.5-usb2.0ndas2-landrive-sata-harddisk-kutusu/productDetails.aspx?categoryid=813&productid=bd8501101#tablnk

bu ürün nasıldır ?almayı düşünüyorum yada tbt de böyle bişey satan varmı param yabancıya gitmesin hayra vesile olsun?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek

uppp :(

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

Ne için kullancaksın kullancağın yerde gerekiosa kullan denemek için alıp pişman olma depolamak isitosan harici al usb den bitane bnce bn kullanmıorum sadece fikrimi söylüyorum

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkF4Te
    DarkF4Te's avatar
    Erkek

bende kullanmıyorum ama amacın sadece ağdan çoklu erişebileceğimiz bir depo olsunsa bu biraz fazla yetenekli gibi ama sende benim gibi almışken iyisini alalım diye düşünüyorsan çok güzel özellikleri varmış cezbetti beni vallahi :D

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cyrpt
    cyrpt's avatar
    Erkek

Bu gun inceledim fena durmuyordu firmaya alamayı planlıyorum.Henuz baska markalara hıc bakmadım ıstersen ıncele

http://www.chip.com.tr/video/zyxel-nsa-220-plus_1326.html

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dos_Attach
    Dos_Attach's avatar
    Erkek

bende böyle bir harddisk kutusu yok ama benim modemde usb host özelliği var mesela, harici diski takıyorum ağdaki herkes diske erişebiliyor modem kablosuz aynı şekilde kablosuz bağlananlarda erişebiliyor 

buda aynı mantık ama bi fark yok alternatif olsun diye söyledim sadece, gerçekten ihtiyacın yoksa boşver 

Dolar Ve Euro zulada elimde çek defteri, bir imzayla işin tamam arabanı çek serseri.!
Toplam Hit: 786 Toplam Mesaj: 6