Lanet Olsun İçimdeki Adsense Öfkesine..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xLn
    xLn's avatar
    Erkek

ya deli olucam nerden baksan 3 4 yıllık adsense kullanıcısıyım o günden bu güne adam gibi site yapmadıgım için pra gelmiyordu. şimdi birşeyle ryapmaya çalıştık az da olsa biraz tıklanmaya başladık ama saolsun google 85 dolar olunca küt hesabımı kapadı. açıklamasıda hatalı tıklma başka açıklama yazmadı. bir şekilde ulaştım. biz inceledik böle karar kıldık kapadık benzeri bi cvp verdiler.

asıl olay sonra bu olayı arkadaşlarımla paylaşınca aldığım tepkiler senindemi 85 dolarda banladılar oldu:S google baba ben dahil 4 arkadaşımı da banlamış hemde hepsi yaklaşık 85 dolarda çok küfrettim çookk...

googlenin marifetleri bunlada sınırlı degil tahribat.com un da hesabını banlamışlardı sanırım. hatta ardından google clker çıkmıştı..

neyse babalar paylaşmak istedim içime attıkça dahada kızıyorum gidicem mynetin reklam olayına başvurucam en azından türk herifler kazıkladılar deriz.. 

www.Tutorialci.net - Türkiyenin en kapsamlı Tutorial (Ders Anlatım) Sitesi...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ecstatic_60
    ecstatic_60's avatar
    Erkek
    yavşaklar beni 20 dolarda kapatmışlardı
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xLn
    xLn's avatar
    Erkek
    biz iyi dayanmışız o zmn 85 e kadar.. 100 dolara ne kalmıştı... bak akşam akşam yine sinirlerim bozuldu..

www.Tutorialci.net - Türkiyenin en kapsamlı Tutorial (Ders Anlatım) Sitesi...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    B0LDPiL0T
    B0LDPiL0T's avatar
    Erkek
    bu ban olayını encok Türk'leremi yapıyolar anlamış değilim. hangi webmaster sitesine baksam herkezde bu dert var. bide fix olarak gördüğüm cümleyi söleyim. geçmiş olsun :p

Kendine özgü fikir ve görüşü olmayıp, sadece başkalarının ağızlarının içine bakarak yorum yapabilmek nasıl bir duruştur, nasıl bir kişilik profilidir hiç anlayamamışımdır.
Toplam Hit: 1008 Toplam Mesaj: 4