folder Tahribat.com Forumları
linefolder Microsoft Windows Ailesi İşletim Sistemleri
linefolder Lanet Windows‘Un Kullanıcı İşlemlerini Sonlandıramaması !

Lanet Windows‘Un Kullanıcı İşlemlerini Sonlandıramaması !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Espo
    Espo's avatar
    Erkek

çıldırıyorum hocalar.. delirtiyor bu windows beni.

kodumun windowsun da yönetici olarak benim hesabım var, bide normal bi tane kullanıcım var.

şimdi ben görev yöneticisini açıyorum, işlemler sekmesine geliyorum seçtiğim işlemleri sonlandıramıyorum..

normal kullanıcı işlemleri sonlanmıyor. çıldırıcam. bi kaç gün öncesi sonlanıyordu, şimdi erişim engellendi diyor.

mesela msn i sonlandırmak istiyorum sonlanmıyor, firefox u sonlandır diyorum sonlanmıyor. hiç birisi sonlanmıyor.

lütfen bi yardım ediverin hocalar.

tam yetkilerim var. administrator um, gerizekalı şey erişim engellendi diyor.

erişimi bana engelliyo da kim erişebilicek benden başka buna..

daha bunun gibi büssürü sıkıntı. tak etti artık. Bu arada windows 7..

linux kur diyceksiniz, bilmiyorum ki alışabilirmiyim bu linux e. hiç kullanmadım. program uyumsuzlukları felan da varmış sanırım. uğraşılır mı :|

bu arada bilgisayarım temizdir. virüs felan yoktur. 2 tane antivirüs var. çok fazla da dosya indirmem zaten.

görev

Yeni bir iş, yeni bir aş, yeni bir hayat. Sil baştan başlamak gerek bazen modunda. Artık buralarda yokum :) Hepinizi seviyorum, muck.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    🧿
    BlackApple
    BlackApple's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

security task manager bu program işine yarar

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    q3zqin
    q3zqin's avatar
    Erkek

senin kafa güzel gibi geldi yazdıklarını okurken nedense kactane içtin :D 

* Bizde keyfine düşkün sosyal çocuklar olabilirdik .. Hayatla erken seviştik üstümüze kaldı..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Espo
    Espo's avatar
    Erkek

BlackApple Hocam ctrl alt delete ye basınca açılacak bişi istiyorum. pratik olsun yani. bişeyi sonlandırmak için program açıp kapatmayım. saol genede.

q3zqin Hocam bişi içmedim. artık tak ettirdi. valla şuan iyi değilim zaten.

Yeni bir iş, yeni bir aş, yeni bir hayat. Sil baştan başlamak gerek bazen modunda. Artık buralarda yokum :) Hepinizi seviyorum, muck.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    q3zqin
    q3zqin's avatar
    Erkek

cd leri varsa windows u onar düzelir sorunun tahmınımce ;)

* Bizde keyfine düşkün sosyal çocuklar olabilirdik .. Hayatla erken seviştik üstümüze kaldı..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Espo
    Espo's avatar
    Erkek

q3zqin bunu yazdı:
    -----------------------------

cd leri varsa windows u onar düzelir sorunun tahmınımce ;)

-----------------------------

nafile hocam. bi yerde bunun ayarları felan olmalı ya :|

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Espo
    Espo's avatar
    Erkek
    Yok mu bilen kimse :/

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Hom işletim sisteminin ayarı kacmış biraz :)

Process explorer tarzı bir tool kullanıp windowsu onarırsan düzelir diye düşünüyorum

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
Toplam Hit: 1074 Toplam Mesaj: 8