Laptobun Nereleri Satılabilir?
-
Arkadaşlar elimde asus a7m vardı.gerçi tipi önemli değil bozuldu.bende yeni laptop aldımşimdi elimdeki parçaları satmak istiyorum.hangi parçaları satabilirim?satmak için nerelere gitmeliyim?fikirlerinizi ciddi olarak bekliyorum teşekkürler.
-
neresi bozuldu anakartmı ekranının satabilirsin hdd satabilirsin kasasını satabilirsin sahibinden.com !a koy tüm parça halinde öylede satabilirsin.işlemcini remleride satabilirisn
-
biraz daha detaylı bilgi ve fiyat ver ben alabilirim
-
Hocam arızalı olmayan tüm parçalarını tek tek satabilirsin yada bütün olarak gittigidiyorda satışa çıkar. Arızalı olduğu parçaları belirt. Gittigidiyorda laptop toplayan elemanlar var. Arızalı makineleri alıyorlar. Geçenlerde açılmayan asus A3000 160 tl ye alıcı buldu.
-
bende aynı işi yapıyorum hocam, sana tavsiyem parça parça sat. daha fazla kar edersin.
panel-hdd-ram-işlemci-menteşeler-(eğer panel arızalı ise floresanlarda iş yapar) ana kartı arızalı da olsa 30-40 liraya satabilirsin. her parçasını satabilirsinde, yeterki o an alıcısını bul. sen laptopu parçala, gittigidiyorda parça parça satışa koy. ekranı satışa koyarken arkasına bak. 20 pinmi 30 pinmi diye. ona göre muadillerini araştır, fiyatlandır. toptan satarsan max 150 lira para geçer eline. parça parça satarsan daha fazla eder.
-
lcd paneli okutabilirsin güzel bi fiyata;
pek para etmese de ram, cdrom gibi parçaları satabilirsin
harddisk ne durumda bilmiyorum ama az çok eder heralde, anakartı sat, sat işte =) -
1gb ramler ddr2 25-30 civarı gidiyor ona göre ramini satabilirsin gg de
hdd yi satarsın. lcd satılabilir. wireless dalgası satılabilir dvd filan gider
-
Mürid kardeşlerim laptobu geçenlerde parçaladım
anakartı yandı
lcd ekranının köşesi karardı gitti yani
diğer kısımlar sağlam
harddiski aldım harici disk yaptım
elimde 512 kingston ram var wireless dalgası var
yanık anakart,güç kablosu,dvd writer,bir kaç fan,
hoparlör,işlemcinin üst kısmı var
yaklaşık ne edebilir bir düşünebilir miyiz?
-
aslında klavyesi de satılabilirdi belki ben bi kaç harf almadan önce :)
-
Kırdın ya ıla neyse daha çok konuşulurda face e dönmesin burası
(zaten ok ve enter tuşları çalışmıyordu)