Laptop Açılmıyor
-
merhaba teldeyim öncelikle yazm hatası falan olursa kusura bakmayın.laptop açılmıyor. Biosta hdd yi görüyor.fakat açılışta sürekli baştan başlıyor.işletim sistemlerine geçmiyor.2. Boot olarak dvdromu gösterdim.açılışta dvdromdan ses geldi anladıgım kadarıyla hdd yi atladı veya okuyamıyor.dün gece alet sogukta kaldı acaba onun etkisi olabilir mi?simdi nasıl çözebilirm bu durumu önerisi olan var mı
-
-
swordfish bunu yazdı
maalesef bulamadm. -
Ram bozulmus olabilir.yada adaptorun bozulmusb olabilir.bataryasiz calistirmayi dene.firsatin varsa adaptor yadab bataryayi degistir dene.
Aklima birsey geliyor ama..
Laptop toshiba mi ? A300 serisi
-
FCN bunu yazdımerhaba teldeyim öncelikle yazm hatası falan olursa kusura bakmayın.laptop açılmıyor. Biosta hdd yi görüyor.fakat açılışta sürekli baştan başlıyor.işletim sistemlerine geçmiyor.2. Boot olarak dvdromu gösterdim.açılışta dvdromdan ses geldi anladıgım kadarıyla hdd yi atladı veya okuyamıyor.dün gece alet sogukta kaldı acaba onun etkisi olabilir mi?simdi nasıl çözebilirm bu durumu önerisi olan var mı
DVD'ye işletim sistemi taktığında yükleme durumuna geçebiliyor musun? Geçebiliyorsan muhtemedir ki sorun hdd dir.
geçemiyorsan büyük ihtimal sorun ana karttadır...
Laptoğu açabilme durumun var ise ana karta saç kurutma makinesi tut. Muhtemeldir ki çözülür...
-
acilirken f8 e bas, sistem hatalarinda yeniden baslatmayi devre disi birak de, hatayi buraya bi yaz
Toplam Hit: 795 Toplam Mesaj: 6