Laptop Açılmıyor.
-
Arkadaşlar bugun normal her zaman ki gibi laptop kullandım işim bitince kapadım.Şimdi açmaya kalkıyorum power tuşuna bastıktan sonra Toshiba amblemi geliyor daha sonra siyah ekran gelip gidiyor(ekranda alt tire var sadece) sürekli gelip gidiyor yani kesinlikle restart atmıyor video çektim linkten indirebilirsiniz..napsak bir yardımcı olsanız 1 saattir açık bırakmışım hala aynı..
http://s3.dosya.tc/server5/lviwyu/20150928_012603.mp4.html(15 saniye çektim..bu arada karanlıkta çektim bizim ufaklık uyuyor :D)
-
izlemedim ama harici disk yada flash disk taktınmı
-
ram' lerdendir hacı, çıkar biraz dursun sonra öyle tak. statik yüklenmiştir.
-
Dos_Attach bunu yazdı
izlemedim ama harici disk yada flash disk taktınmı
hayır dostum takmadım
-
ozgunlu bunu yazdı
ram' lerdendir hacı, çıkar biraz dursun sonra öyle tak. statik yüklenmiştir.
tamam denicem şimdi..teşekkür ettim
-
uefı ahcı yaptığımda böyle olmuştu dediğin olay gibi bios üzerinden değiştir istersen bak istersen işletim sistemi windows 8 yada windows 8.1 mi benimde böyle bir durum yaşamıştım pc sabah açtığımda açılmamıştı güncellemeler ile alakali bir sorundu güncellemeden dolayı olayordu kendisi otomatik yüklüyor sonrada pc açılmadı işletim sistemi ne?
-
TOMBLACK bunu yazdı
uefı ahcı yaptığımda böyle olmuştu dediğin olay gibi bios üzerinden değiştir istersen bak istersen işletim sistemi windows 8 yada windows 8.1 mi benimde böyle bir durum yaşamıştım pc sabah açtığımda açılmamıştı güncellemeler ile alakali bir sorundu güncellemeden dolayı olayordu kendisi otomatik yüklüyor sonrada pc açılmadı işletim sistemi ne?
işletim sistemi windows7 dostum..çok garip oldu anlamadım neden..her zamanki gibi gazeteleri okuyup kapadım şimdi daha önce yazdığım gibi hp logo ekranı geliyor daha sonrasında ekran kapanıp duruyor siyah ekran sabit ama restart değil.hdd çıkardım kontrol ettim başka pc de sağlam..ramleri söküp tekrardan taktım şimdi olmadı...format olsa çözüm atcam ama format dvd si içeride fırıl fırıl dönüyor ama laptop hala aynı yerde ekran kapanıp duruyor..şaşırdım napcam
-
sancaks bunu yazdıTOMBLACK bunu yazdı
işletim sistemi windows7 dostum..çok garip oldu anlamadım neden..her zamanki gibi gazeteleri okuyup kapadım şimdi daha önce yazdığım gibi hp logo ekranı geliyor daha sonrasında ekran kapanıp duruyor siyah ekran sabit ama restart değil.hdd çıkardım kontrol ettim başka pc de sağlam..ramleri söküp tekrardan taktım şimdi olmadı...format olsa çözüm atcam ama format dvd si içeride fırıl fırıl dönüyor ama laptop hala aynı yerde ekran kapanıp duruyor..şaşırdım napcam
hocam güvenli modda açmayı dene açılırsa chkdsk yapmayı dene
TOMBLACK tarafından 28/Eyl/15 11:28 tarihinde düzenlenmiştir -
usb' de herhangi birşey takılı olmasın, aynı şekilde hiçbir disk koyma içine. Böyle bir açmayı dene.
Olmazsa, ram' leri farklı kombinasyonlarda farklı slotları boş bırakarak açmayı dene.
Benim laptop' da slotlardan teki yanmıştı, oraya ram takınca, pc nin ekranda cursor çıkıyordu ilerlemiyordu.
-
Yazılımsal bir problem dee olabilir
Öncelikle Ram ve HDD çıkartıp takınız.
Düzelmez ise yeniden kurulum yapmayı deneyiniz.
-
ben de bir kez görmüştüm bunu pc yi şarja takılıysa çıkar batarya yı çıkar ram leri sök 10-15 sn salla sonra 1-2 dk da belket tak çalışması lazım statik birikmiştir bence