folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Laptop Açılmıyor 4510S

Laptop Açılmıyor 4510S

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurulmac11
    nurulmac11's avatar
    Erkek
    Normal her zamanki chromeda face vs açıkken birden ekranda görüntü gitti. Müzik açıktı o gitti.(ekran komple gitti, siyah olmadı. ) kapattım. Tekrar açmaya çalışınca açılmadı. Ekrana hiç ışık gelmiyor, klavye ışıkları vs yanıyor ama sanırım bios bile açılmıyor çünkü kapatmaya tekrar basar basmaz kapanıyor. Harddisk veya anakart falan mi yandı sizce? 4 yıllık pc

black implies white, self implies other, life implies death.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whoobay
    whoobay's avatar
    Erkek

Pilini çıkar bi tak bakalım. Ne olacak.

Herşey kolaydır, bazen değil işte ∆
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hayalet Avcısı
    TaRuZ
    TaRuZ's avatar
    Erkek

Transistörlerden biri yanmış gibi geldi.

Errare Humanum Est
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurulmac11
    nurulmac11's avatar
    Erkek
    whoobay bunu yazdı

Pilini çıkar bi tak bakalım. Ne olacak.

zaten pili bozuktu pilsiz kullanıyordum hocam. Nette ilk bulduğum çözümleri demedim ama ise yaramadı. Elektriği boşaltıp açmak falan.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bloom
    Bloom's avatar
    Erkek

Bende buna benzer bi sorunla karşılaşmıştım, harddisk rahmetlik olmuş benim,yeni harddisk taktık düzeldi. 

Bortubocek sever
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek
    TaRuZ bunu yazdı

Transistörlerden biri yanmış gibi geldi.

vay arkadaş adam uzman :)

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    redsox
    redsox's avatar
    Erkek

Kardesim oncelikle farkli bir ram ile dene. Ariza devam ederse laptopun harici ekran kartli model ise ekran kartinda, ekran kartin harici degilse kuzey chipsetinde sorun vardir. Ilk soyledigim cozumu kendin deneyebilirsin. Ancak durum ekran kartindan ya da kuzey chipsetinden kaynakliysa chipseti bga rework makinasiyla once isitmak, ariza devam ederse reballing yapmak, hala devam ediyorsa degistirmek gerekecektir. Bunun disinda ariza aramana gerek yok. Goturecegin cogu bilgisayarci bunlari bilmez bilgisayarini kurcalar. Buyuk bga rework yapan yerlere goturmeni tavsiye ederim. Dilersen oturdugun sehre gore bir kac yer onerebilirim. Saygilar

redsox tarafından 25/Oca/14 00:02 tarihinde düzenlenmiştir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

Cihazda elektirk yükü var sanki

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurulmac11
    nurulmac11's avatar
    Erkek
    redsox bunu yazdı

Kardesim oncelikle farkli bir ram ile dene. Ariza devam ederse laptopun harici ekran kartli model ise ekran kartinda, ekran kartin harici degilse kuzey chipsetinde sorun vardir. Ilk soyledigim cozumu kendin deneyebilirsin. Ancak durum ekran kartindan ya da kuzey chipsetinden kaynakliysa chipseti bga rework makinasiyla once isitmak, ariza devam ederse reballing yapmak, hala devam ediyorsa degistirmek gerekecektir. Bunun disinda ariza aramana gerek yok. Goturecegin cogu bilgisayarci bunlari bilmez bilgisayarini kurcalar. Buyuk bga rework yapan yerlere goturmeni tavsiye ederim. Dilersen oturdugun sehre gore bir kac yer onerebilirim. Saygilar

hocam o kadar anlamıyorum malesef. istanbulda oturuyorum babam işyerine götürecek bakalım.

Toplam Hit: 627 Toplam Mesaj: 9