Laptop Alacam Tavsiyeleriniz
-
Merhaba beyler,
Arkadaşıma bir bilgisayar alcaz. Bütçe 3000TL ye kadar varabilir. Ben baktım ama hata yapmak istemiyorum size bir danışıyım dedim. Benim bulduklarım bunlar:
1. Dell Marka
2. Asus Marka
3. Asus Marka
Bu biraz pahalı ama bir yorumlarınızı almak için koydum : MSI Marka
Konuyu yanlış yere açtıysam affola.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...
-
Hocam ilk verdiğiniz bilgisayar DDR2 anakart frekansına sahip. DDR3'ler var iken tavsiye etmiyorum. Onun yerine aşağıdaki bilgisayarı alsanız dahi iyi olabilir. Aşağıdaki bilgisayarın sizin önerdiğinize göre tek eksiği HDD'si 5400 rpm olması.
İkinci bilgisayar da başka arkadaşlara bilgisayar araştırırken sık sık karşılaştığım bir ürün. Ama dizüstü bilgisayarlarda daha ziyade Intel işlemci tavsiye ediyorum, o yüzden bunu da geçtim. Siz almak isterseniz tabi ki sizin tercihinizdir.
Üçüncü seçeneğinizdeki bilgisayar 2. nesil yani Sandy Bridge işlemci. Bu sorun değil derseniz, ekran kartı 3. sınıf. Oyunları tam çözünürlükte oynatmaz ama ortalama ayarlarda oynatır diye düşünüyorum. Aynı kasalı N53SV var evimde, soğutma konusunda sorun yaşamadım. Başka bir eksiğini bulamadım.
Dördüncü verdiğiniz bilgisayarın linki açılmıyor. Üçüncü bilgisayarın sayfası çıkıyor.
Almak istediğiniz bilgisayardaki beklentilerinizi söylerseniz alternatif modeller de bulabiliriz sanıyorum.
RaNGeR tarafından 07/Ara/12 11:42 tarihinde düzenlenmiştir