Laptop Alıcam Grafikçiler Bi Baksın
-
Arkadaşlar bir loptop alıcağım kullanıcağın pırogramlar:
Lightwave.
fusion 5
illustrator
edius
bir laptop buldum aranızda kullananlar varsa bilgilerinizi bekliyorum
CPR2400-3E95B
· Intel® Centrino® İşlemci Teknolojisi,
Intel® CoreTM 2 Duo İşlemci T8300, 2.40 GHz işlemci hızı
· Orijinal Microsoft® Windows Vista® Home Premium
· 3 GB DDR2 667 MHz Bellek · 160 GB SATA Harddisk
· 512 MB Geforce 8400GS Turbocache Ekran Kartı
· DVD±RW DUAL sürücü · BLUETOOTH
· 1,3MP Web camera
· 15.4" WXGA (1280X800) TFT ParlakRenkli Ekran -
Ekran kartından pek anlamam ama sabit diskin kapasitesi biraz düşük gibi. Sonradan sorun yaşamamak için biraz daha büyük kapasiteli bir sabit almanda fayda olabilir. Mesela 250 GB alsan fena olmaz. Veya 360 ...
-
Alet güzel . Fiyat ?
-
fiyatı :
1349 $+KDV
-
macintosh inceledin mi?
-
Alet ve fiyat güzel. Bence al lakin şöyle birşey var aldıktan sonra, ekrar kartını tanıtman gerekiyor, Kurulum yapan amcalar Nvidia'yı tanıtmıyorlar, onboard'u tanıtıyorlar :)) yanında verdikleri cdlerin birinde tüm sistemin driverları var, ekran kartının driverını içinde bulabilirsin.
-
Bu makinayı seçmemin en büyük nedeni özelliklerinin yüksek olması ve fiyatının düşük olması ama biraz araştırdım ve herkes ekrankartından şikayetçi turbochace olmasından dolayı ramdan yer diyolar, benim çalıştıracağım programlarda biraz kasan praogramlar olduğu için sorun çıkarmı bi size sorayım dedim
-
blood_rhyme bunu yazdı:
-----------------------------fiyatı :
1349 $+KDV
-----------------------------bu performansa bu fiyat :) 2,000 ytlediyo ortalama :) off o paraya 2 tane masa üstü alırım ben :)
-
biraz daha paraya kıymalısın bence.... madem grafik icin kullanacaksın biras daha kapsamlı bir alet al rahat et bence... PC dergilerindeki veya sitelerdeki fiyat - performans karsılastırmalarını incele bence oradan cok iyi sonuclar cıkarabilirsin... en iyi secimi gene kendin yapabilirsin. ama bir ark demiş misal HDD yetersiz die, bence de yetersiz ama şöle bişi var grafik icin kullanacaksan nasılsa harici HDD alman gerekicek onun icin bence laptopun kapasitesini biras duşur HDD olarak harici diskinin kapasitesini büyük düşün.... bir de ekran kartını biras daha yuksek bir seylere bak ve kesinlikle paylaşımsız omlasına özen göster.... ram olarak 4 GB düşünebilirsin.... ekran boyutunda da grafik calısacagın icin kare ye yakın dusunebilirsen senin işin acısından biras daha iyi bir sonuc cıkarabilir. calısmalarını kolaylastırır. marka model tavsiyesi yapamıorum ama bu dediklerim dogrultusunda en iyi secimi yapabilirsin....
-
yardımlarınız için teşekkürler benim için hdd önemli diil kafama yatmayan tek şey işte ekran kartıydı zaten vaygeçtim gibi bu makineden