folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Laptop Alıcam Grafikçiler Bi Baksın

Laptop Alıcam Grafikçiler Bi Baksın

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blood_rhyme
    blood_rhyme's avatar
    Erkek

Arkadaşlar bir loptop alıcağım kullanıcağın pırogramlar:

Lightwave.
    fusion 5
    illustrator
    edius

bir laptop buldum aranızda kullananlar varsa bilgilerinizi bekliyorum

CPR2400-3E95B

· Intel® Centrino® İşlemci Teknolojisi,

Intel® CoreTM 2 Duo İşlemci T8300, 2.40 GHz işlemci hızı

· Orijinal Microsoft® Windows Vista® Home Premium

· 3 GB DDR2 667 MHz Bellek · 160 GB SATA Harddisk

· 512 MB Geforce 8400GS Turbocache Ekran Kartı

· DVD±RW DUAL sürücü · BLUETOOTH

· 1,3MP Web camera

· 15.4" WXGA (1280X800) TFT ParlakRenkli Ekran

EY YARALI KÜKREYEN ASLAN, SENİN GEZDİĞİN GÜZEL SAHRALAR ZULMÜN KÖPEKLERİNE KALDI, ARTIK GAFLET UYKUSUNDAN UYAN ! ...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek

Ekran kartından pek anlamam ama sabit diskin kapasitesi biraz düşük gibi. Sonradan sorun yaşamamak için biraz daha büyük kapasiteli bir sabit almanda fayda olabilir. Mesela 250 GB alsan fena olmaz. Veya 360 ...

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek
    Alet güzel . Fiyat ?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blood_rhyme
    blood_rhyme's avatar
    Erkek

fiyatı :

1349 $+KDV

EY YARALI KÜKREYEN ASLAN, SENİN GEZDİĞİN GÜZEL SAHRALAR ZULMÜN KÖPEKLERİNE KALDI, ARTIK GAFLET UYKUSUNDAN UYAN ! ...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fivestar
    fivestar's avatar
    Erkek
    macintosh inceledin mi?

Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ömer Kerem
    MuTReFT
    MuTReFT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Alet ve fiyat güzel. Bence al lakin şöyle birşey var aldıktan sonra, ekrar kartını tanıtman gerekiyor, Kurulum yapan amcalar Nvidia'yı tanıtmıyorlar, onboard'u tanıtıyorlar :)) yanında verdikleri cdlerin birinde tüm sistemin driverları var, ekran kartının driverını içinde bulabilirsin.

Mecburi not: Cahilliğin verdiği CESARET ile ettiği lafın nereye gideceğini hesap edemeyen, düşünemeyen, fikir yoksunu mahlukatlara CEVAP vermiyorum. Adalet Ve Kalkınma Partisi - İstanbul Beyoğlu Teşkilatı 2024/1 dönem aktif üyesi.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blood_rhyme
    blood_rhyme's avatar
    Erkek

Bu makinayı seçmemin en büyük nedeni özelliklerinin yüksek olması ve fiyatının düşük olması ama biraz araştırdım ve herkes ekrankartından şikayetçi turbochace olmasından dolayı ramdan yer diyolar, benim çalıştıracağım programlarda biraz kasan praogramlar olduğu için sorun çıkarmı bi size sorayım dedim

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

blood_rhyme bunu yazdı:
    -----------------------------

fiyatı :

1349 $+KDV

-----------------------------

bu performansa bu fiyat :) 2,000 ytlediyo ortalama :) off o paraya 2 tane masa üstü alırım ben :) 

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wassh
    wassh's avatar
    Erkek
    biraz daha paraya kıymalısın bence.... madem grafik icin kullanacaksın biras daha kapsamlı bir alet al rahat et bence... PC dergilerindeki veya sitelerdeki fiyat - performans karsılastırmalarını incele bence oradan cok iyi sonuclar cıkarabilirsin... en iyi secimi gene kendin yapabilirsin. ama bir ark demiş misal HDD yetersiz die, bence de yetersiz ama şöle bişi var grafik icin kullanacaksan nasılsa harici HDD alman gerekicek onun icin bence laptopun kapasitesini biras duşur HDD olarak harici diskinin kapasitesini büyük düşün.... bir de ekran kartını biras daha yuksek bir seylere bak ve kesinlikle paylaşımsız omlasına özen göster.... ram olarak 4 GB düşünebilirsin.... ekran boyutunda da grafik calısacagın icin kare ye yakın dusunebilirsen senin işin acısından biras daha iyi bir sonuc cıkarabilir. calısmalarını kolaylastırır. marka model tavsiyesi yapamıorum ama bu dediklerim dogrultusunda en iyi secimi yapabilirsin....

cin alinin mına koyam bana bişi olmasın...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blood_rhyme
    blood_rhyme's avatar
    Erkek

yardımlarınız için teşekkürler benim için hdd önemli diil kafama yatmayan tek şey işte ekran kartıydı zaten vaygeçtim gibi bu makineden

Toplam Hit: 932 Toplam Mesaj: 10