folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Laptop Alınacak. Kampanya Takip, Öneriler...

Laptop Alınacak. Kampanya Takip, Öneriler...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kazasker1
    kazasker1's avatar
    Erkek

Laptop alınacak. Bütçe, 2000 liraya çıkabiliyor. Bilinen siteleri biraz bakındım. Şimdi 2 ricam var;

1- Intel i serisi laptoplarda aldı başını gidiyor. AMD fx serisi performansı hakkında fikrim yok. Zamanında yaşanan ısınma sorunları yüzünden çoğu kişi intele geçiş yaptı. Diğer özellikler zaten genel olarak stabildir. Yani harddisk, ram, ekran kartı, ekran falan tamam. Sadece işlemcide takılıyorum. AMD mi, İntel mi?

2-Yaklaşık 10-12 gün sonra alınacak makine için, (gözden kaçırabilirm tabii ki) herhangi bir kampanya denk gelirse rica etsem buraya yazar mısınız?

Bu arada genel özellikler (işlemci hariç)

-En az 4 Gb ram

-En az 2 Gb paylaşımsız ekran kartı (burada biraz takıntı var aslında. f/p Öneri alabilirim)

-En az 500 Gb Harddisk, tercihen 1 TB (Ya da 250-300 Gb gibi SSD)

-15,6" ekran ya da üstü

-Marka sıralaması; Dell, Asus, Lenovo (Toshiba, Türkiye için ürettiği Laptoplarda kaliteyi sekteye uğrattı. Bu yüzden istemiyorum. Sadece İstanbul Bilişim anakaynağından getirip satıyor bildiğim kadarıyla)

-Frreos olabilir, her halukarda win7 kurulacak.

Karın güzelseee, ne işin var dügün evinde? Dügün senin evinde. Gir oynaaa çık oyna... Karın çirkinse, ne işin var ölü evinde? Ölü senin evinde. Gir aglaaa, çık agla...
Toplam Hit: 491 Toplam Mesaj: 1
laptop kampanya