Laptop Almak İstiyorum(İstanbul Bilişim Hakkında)
-
önümüzdeki günlerde bir tane dizüstü almayı düşünüyorum.sizden görüş almak istedim

Sony Vaio VGN-FW41ET/H
- İşlemci Cinsi : Intel Core2 Duo işlemci T6400
- İşlemci Hızı : P6400 (2.0GHZ)
- Sabit Disk : 500 GB SATA 5400RPM
- Ön Bellek : 2 MB
- Bellek : 4096 MB DDR2 800 MHZ (2 X 2048MB)
- Ekran Kartı : ATI Mobility Radeon HD4650 512MB paylaşımsız video hafızası
- Ekran Boyutu : 16.4"
- Ekran Tipi : X-black LCD
- Optik Sürücü : Blu-ray Disc(tm) Combo Drive BD ROM/ DVD+-RW/+-R DL/RAM Sürücü
interntte fiyat araştırması yaptım 2 450 ye veren de var 2 200 e de 2 050 ye de..Fakat istanbul bilişimde aynı bilgisayar
1 890 lira..buradaki sony-center mağazalarında pazarlıkla 2 000liraya(peşin) veriyorlar.
1)Bu site hakkında bildiklerinizi paylaşırsanız sevinirim.sizce internetten mi almalıyım?
2)Bu fiyat/marka/performansa değer bir makina mıdır?buna benzer tavsiye edeceğiniz bir model var mı ?
-
İstanbulbilişim sakat.Eurasa garantisi yok kendileri veriyor garantiyi.Ben su anda fw4ztj/h modelini aldım akmerkezden.Gayet güzel makine zerre ısınmıyo.Anca medival falan oynarken az bi ısınma oluyor.Bilgisayar çok güzel ama istanbulbilişim değil.Sana diyeceğim tek tek sony center telefon no larını al öyle karar ver.Ben sahsen öyle yaptım en cazip fiyatı akmerkez verdi.
-
Sony nin herşeyine değer ben kullanıyorum.Bütün grafik programlarını çalışırken aynı anda kullanıyorum.Zerre kasma yok birde windows vista düşün artık.Ama benim model bunun bi üstü 3000 tl.
-
özellikleri bakımından çok yüksek çizim programları kullanmasamda bana hp gibi ısınma sorunu çıkarmayacak sessiz çalışacak bi makina arıyordum.hp kşisel dizüstünden çok kişisel ısınma sornumu çözen bir makina haline geldi..
bunun tek dezavantaj gibi görünen kısmı işlemcisinin t6400 olması.Diğer özellikleri hoşuma gitti.
-
Aynı ayarda Toshiba Cosmio DDR3 lere de bir bak istersen.Ben 3 yıldır kullanıyorum tavsiyem olur.Dünyanın her yerinde Toshiba garantisi.Sony Vaio,Dell ve Toshiba dünyanın en çok satılıp tercih edilen laptop üreticileri aklında olsun.
-
sana şiddetle Samsung r522 xs08tr yi öneririrm özellikler ayni hatta benim cache bunun 2 katı ben. netsiparis.com'dan aldım
ama internetten degil mecidiyeköydeki magazasından temin ettim. cod5 dahil kaldırmadıgı oyun yok su ana kadar gerksiz multimedya tusları yerine FN+button yapmıslar gayet iyi.
mutlaka bak derim ben 1260 tl ye aldim.
not : 1 haftalık arastırma sonucu kıyaslamalar sonucu aldım ve cihazdan memnunum.
-
iyi gibi görünüyor fakat bana hp gib aldığımın üzerinden 1-2 yıl geçmeden ısınma sorunu yaşayacağım bir bilgisayar istemiyorum..o sebeple sony modellerine bakıyorum..yine de sağol..
-
Hp aman orda kalsın.3 sene önceki makinaya parça uydurmak ölüm.parça olur sürücü olmaz.2005 te Milli eğitim bakanlığı öğretmenlere toshiba verdi.arkadaş aldı kıskandım gittim bi cosmio da ben aldım.hala süper çalışır tık demedi.ama ben donanıma zarar vermesin diye pili yeniledim.adamlar pili ufaltmışlar ama makinaya uydu.ne sorun oldu ne sıkıntı.ben yeni lap top alacak olanlara Toshiba yı şiddetle öneririm.oyun için birebir.pardus ta cedega katmanı ile call of duty yi counter ı oynamak bi başka.ısınma gibi bir sorun görmedim.ama Windows da işlemci bazen makinayı devreden çıkaracak kadar ısınma yapardı.zaten kasıntılı işlerde pardus kullanırım Windows un makinayı bitirmesine fırsat vermem.Toshiba yı uzun vade de parasının karşılığını almak isteyenler için öneririm.Dell arkadaşımdan bilirim salondaki masadan düştü.menteşe değişti ama cihaz çalıştı.Sony vaio kedi çiçek vazosunu üstüne düşürdü.makina kapatılıp servise gönderildi.ıpıslak olan makina 1 hafta demeden sadece temizlik yapıldı ve hiçbir parça değişmedi diyerek geldi.O Sony hala çalışır bir ön büro müdür arkadaşımda.Kendim yıllardır Toshiba kullanıyorum.bunların en prestijli olan makinalar olduklarını anladım.
-
bu işlemciye ben bu parayı vermem hacı kusura bakma 5 para etmez marka falan hikaye bu işlemcinin yanında bak asus n serisine manyak laptolar war
-
Esconda bunu yazdı:
-----------------------------
İstanbulbilişim sakat.Eurasa garantisi yok kendileri veriyor garantiyi.Ben su anda fw4ztj/h modelini aldım akmerkezden.Gayet güzel makine zerre ısınmıyo.Anca medival falan oynarken az bi ısınma oluyor.Bilgisayar çok güzel ama istanbulbilişim değil.Sana diyeceğim tek tek sony center telefon no larını al öyle karar ver.Ben sahsen öyle yaptım en cazip fiyatı akmerkez verdi.
-----------------------------geçen gün sony center mağazasına gittim müşteri oldum bu değil de başka bi modele..adam istanbulbilişimden 150 lira fazla fiyat söyledi pazarlık ettikten sonra 50
lira iskonto yaptı.Bizim stoklarımızda bu ürün yok başka firmadan sipariş ediyorum ve para kazanmadan kendime alır gibi alıyorum türü laflar etti.neyse tam sipariş
edecekken benden sakladığı monitöre kaçamak baktım kii adam istanbulbilişimden sipariş ediyor. sonra vazgeçtim çıktım mağazadan..İstanbul bilişim sakatsa
Sony center neden böyle bir şey yapsın ki? kafam karıştı ..