folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Laptop Bataryası Almayı Düşünüyorum?

Laptop Bataryası Almayı Düşünüyorum?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BRK35
    BRK35's avatar
    Erkek

Müridler nette dolaşırken www.pilburada.com sitesine rastladım. Laptobuma uygun muadil bir batarya buldum. Sipariş vermeden önce bazı sorular kafama takıldı. Bu siteyi daha önce duymadığımdan güvenemedim. Daha önce burdan alışveriş yapanınız oldu mu?

Birde orjinal bataryam 4 hücreli 2200mAh. Sitede satılan ve benim makinayla uyumlu olduğu iddia edilen pil 4400 mAh. Her ikisi de 14.8 V. Amperlerinin tutmaması bir sorun yaratır mı? Tahminimce 4400 lük olan 8 hücreli ve 2 kat daha uzun dayanır diye düşünüyorum. Yanılıyor muyum?

Site ismi vermek gibi bir hata yapmış olabilirim ama şunu söylemeliyim ki geçenlerde gittigidiyordan laptop klavyesi sipariş ettim. Herifler üstüne basa basa sıfır dükkan formatlı ürün demişler. Elime geçen ürün ise kullanılmış. Fazla kullanılan tuşlarının parlamış olmasından bilgisayarla alakası olmayan biri bile klavyenin 2. el olduğunu anlayabilir. Satış sonrası ne fatura nede garanti belgesi vermemeleri de cabası. Adama yaptıkları terbiyesizlikle ilgili mail attığımda ise verdiği cevap. "O fiyata zaten sıfır olmayacağını anlamalıydın." demesi oldu. Neyse ki ürün stabil çalıştığından ve mahkeme vs ile uğraşacak vaktimin olmamasından konuyu fazla uzatmak istemedim.

Kısacası tekrardan buna benzer bir olayla karşılaşmak istemediğim için bu konuyu sizlere danışmak istedim. Özellikle batarya konusunda sorun çok çıkar diye düşünüyorum. Kullanılmış bayat vs bataryaları tekrardan satabilirler.

Folklorik olarak sana saygım var ama sana tapamam totem!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

ya arkadaşım :) burda tahribatın yarısına laptop parçası satmış yarısının laptopunu tamir etmiş bir murid varken gidip saçma sapan şeylerle uğraşıyorsun :)

nedir ihtiyacın olan tam şey bi söyle yardımcı oluruz..

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BRK35
    BRK35's avatar
    Erkek

swordfish bunu yazdı:
    -----------------------------

ya arkadaşım :) burda tahribatın yarısına laptop parçası satmış yarısının laptopunu tamir etmiş bir murid varken gidip saçma sapan şeylerle uğraşıyorsun :)

nedir ihtiyacın olan tam şey bi söyle yardımcı oluruz..

Asus A3000 batarya arıyorum.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    8mm
    8mm's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Amazon.com

Al 9 cell bir batarya, tabiki biraz parayı gözden çıkaracaksın.

Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın. 8mm@tahribat.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    celik
    celik's avatar
    Erkek

Bende alıcaktım batarya tam bu konuyu gördüm..

Laptop parcası satan müridlerden elinde  HP Pavillion DV2000 bataryası satan var mı_?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BRK35
    BRK35's avatar
    Erkek

8mm bunu yazdı:

Amazon.com

Al 9 cell bir batarya, tabiki biraz parayı gözden çıkaracaksın.

Hocam aslına bakarsan elimdeki 5 yıllık tırt bir makine için fazla da harcama yapmak istemiyorum. Yabancı bi sitede orjinal asus bataryaya 85€ istemiş. Ben dediğim sitede muadilini buldum. 100 tl civarına kadar fiyatlar uygun şimdilik. Aslında bu makine için batarya almayı hiç düşünmüyordum. Geçenlerde elektrikler kesildi. Üstündeki batarya şarj tutmadığı için o sıra yaptığım tüm çalışmalar güme gitti :( Artık bi tane almak şart oldu...

Toplam Hit: 673 Toplam Mesaj: 6