folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Laptop Bataryası Öldü Garantiye Girermi?

Laptop Bataryası Öldü Garantiye Girermi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JAVVAJ
    JAVVAJ's avatar
    Erkek

arkadaslar simdiye kadar aldıgım iki  casper marka laptop umunda  bataryası  garantısı bıtmeden bozuldu( bozulmaktan kastettıgım onceden ort  2saat dayanıyosa  sımdı 20 dk falan zor  dayanıyo pil)  garantıye göndersem yeni pil verırlermı Ayrıca  bana geldıgınde wısta yukluydu xp yaptım  sorun olur mu  sımdıden tesekkurler

Bir dil bir insan iki dil iki insan java bilmeyen ahrazdır...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alexfarrow
    alexfarrow's avatar
    Erkek

bataryaların garantisi alındıgı andan itibaren 6 aydır

kullanmasan bile 6 ayı geçince garantisi biter

mademki türksün systeme göster ürksün
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    legion_of_doom
    legion_of_doom's avatar
    Erkek
    uyanıklık yapıp bataryasız çalıştıracaktın.. her zaman batarya kullanmasaydın ömrü biraz daha gider. Bataryalar şarj olup boşaldığı için sürekli ömürler kısıtlıdır ve senin ki de bu durumdadır. Ve bu olay garanti kapsamı dışındadır. İstiyorsan yenisini alırsın.. onu da sürekli laptopda takılı bırakma.. işletim sistemi konusuna gelince. Parçaların garantisi gitmez ama windowsun açılmaz yada işletim sistemiyle alakalı bir problem olursa o zaman onlar bakmazlar ve garanti dışındadır. Sadece sistem garantisi yok, parça garantisi vardır

Biraz bilmek tehlikelidir. Ya derinliklerden iç ya da bilgeliğin tadını tatmaya kalkma! Çünkü sığ sular beyni zehirler, bol sular insanı temizler....-------------------pompey--------
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JAVVAJ
    JAVVAJ's avatar
    Erkek
    hocam bılgılendırdıgın ıcın sagol  nerden baksan 150  ytl meretler

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JAVVAJ
    JAVVAJ's avatar
    Erkek

hocam  masustu  pc  de var bende   pc  yı yanımda tasımam gerektıgı için aldım laptopu zaten  bataryasızkullanmam mumkun degıl o yuzden tesekkurler

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    legion_of_doom
    legion_of_doom's avatar
    Erkek

çakma bataryalar var piyasada, ancak çin malları ürünlere dikkat et, patlama riskleri vardır.. hele hele laptop dizindeyse erkekliğini de kaybedersin. bataryaların pahalı olmasının senin gibi sebebi kullanıcının eli mahkum.O yüzden sokuyorlar :) yapacak bireşey yok yani. yeni batarya alacaksan burayı oku..

http://cephaber.blogcu.com/uzun-omurlu-batarya-icin_9920731.html

+

http://www.teakolik.com/dizustu-pil-ve-adaptor-kullanimi-lityum-ion-batarya-bakimi-uzun-omurlu/

Biraz bilmek tehlikelidir. Ya derinliklerden iç ya da bilgeliğin tadını tatmaya kalkma! Çünkü sığ sular beyni zehirler, bol sular insanı temizler....-------------------pompey--------
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Musket
    Musket's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Türkiye'de satılan her elektronik ürünün ve parçasının asgari 2 yıl garantisi vardır.

Bu yüzden şansını deneyebilirsin, tamamen Casper'ın ticari çingenelik seviyesine bağlı.

Eğer bu şarjların böyle olması alışılageldik bir durumsa (Ki ben bu tarz durumlar yaşamadım bu saate kadarki laptoplarımın herhangibirinde)

Değiştirmez, yol ekstrem bir durumsa değiştirir. 

Toplam Hit: 5846 Toplam Mesaj: 7