Laptop Cafe

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    biri
    biri's avatar
    Erkek

Arkadaşlar bi düşüncem var. Maddiyatı iyi olanlar bunu yapabilir. Tutabilitesi yüksek.

15 tane falan laptop gerekli. Cafe normal masalı sandalyeli çiftlerin gelip oturabileceği gibi cafe. Bir kaç pc masasıda konulabilir. Gelen kişi laptop almak isterse laptop kasası olucak. Ordan alınıp açılabilecek.

Bu fikir kafamda uzun süredir var ve hiç biyerde yok (belki vardır da denk gelmedim) Nasip olursa ilerde böyle bi düşüncemi gerçekleştirmek isterim. Fikir nasıl sizce

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    th317
    th317's avatar
    Erkek

altınolukta war böyle bi cafe.. istersen kendi laptopunu alıp gidiosun we internete ücret ödemiosun. sadece yediğini içtiğini ödüyosun. yada adamlardan laptop istiyosun saati 2 lira falandı sanırım. normal int. cafeye göre pahalı ama tatil yöresi olduğu için öyle...

Duyuyor musun yeğen??? Suyun sesini duyuyor musun?? Yapamam diyordun. Gücün yetmez sanıyordun... Anlarlar, yaptırmazlar, bir daha yenerler diye korkuyordun. İmkansız diyordun... Ama suyun sesini duyor musun yeğen?? Deniz sonunda yarıldı; bize sadece içinden yürümek kaldı......
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WebJas
    WebJas's avatar
    Erkek

Hocam İnanırmısın Aynısını Bende Düşündüm Güzel Fikir ANcak Leptopu Gelene Dağıtmak Değilde Cafe Tarzı Lüx Bişy oLursa Armutlar koymak yada zevke göre şark köşeleri masaların üzerlerinde 2 şer leptop isteğe ve kişiye bağlı laptop getirilir o ayrı mevzu.. zenginlere hitap eder kazandırırda ..

bilmediklerimi ayaklarımın altına alsam başım göğe ererdi..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    snnyk
    snnyk's avatar
    Erkek

alanya da arkadaşın pastenesinde vardı o muhabbet 3-4 sene önce hemde bedavaya veriyodu çay içsen bile kullanıyodun

snnyk.com - code is poetry all that i know...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emnimax
    emnimax's avatar
    Erkek

aha ben burda acsam tutarmıkı :D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yanak
    yanak's avatar
    Erkek

emnimax bunu yazdı:
    -----------------------------

Hoca sen taktın bu işe gel vazgeç şu sevdadan:)

Sene 2011 evliliğimin ilk ayları, pc başında Tahribat'da takılıyorum, açılış sayfa falan direk tahribat açılıyor. Bi gün hanım "beni mi daha çok seviyorsun Tahribatı mı?" dedi. "Hatun sen yokken Tahribat vardı." dedim, demez olaydım..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emnimax
    emnimax's avatar
    Erkek

yanak bunu yazdı:

emnimax bunu yazdı:

Hoca sen taktın bu işe gel vazgeç şu sevdadan:)

hocam dılım yandı bu patronlardan kendı ısımı yapmak ıstıyorum bunlara ne yapsan yaranılmıyor  ole patronlar varkı azınla kus tutsan yaranılmıyor adamlara

ama azınla kus deıl kusu oldurursen kıymetlısın bu patronların gozunde anlamadım gıttı ben bu ters orantıyı.

ama hata bende bılıyom cunku ısımı hakkıyla yapmadan kendı ısım gıbı yapmadan ıcım rahat etmıyor ama sonuc yıne dus kırıklıgı bosver hocam bı atılım yapmak lazım.

ilerde bi gun patron olursam elemanım olursa cok ıyı davrancam :D

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CanCer
    CanCer's avatar
    Erkek

emnimax bunu yazdı:

ahahaha harbi taktın yaa =)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek

hergün bitanesi çalınır kesin. Burası türkiye hocam :D

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spybreak
    spybreak's avatar
    Erkek

güzel düşünce.. ama sadece laptop ile olmaz.. bizim cafede 66 pc var.. 5 tane de netbook var.. netbooklar balkonda duruyor sabah 12 den akşam 11 e kadar.. haftasonları çok iyi oluyor :) hafta içi de akşamları doluyor.. görmek istersen beklerim eyüp meydan goldenhorndayım..

REMEMBER! RESPECT IS EVERYTHING
Toplam Hit: 1581 Toplam Mesaj: 10