Laptop Camera Driver Sorunum [Acil Yardım]
-
Arkadaşlar arçelik anb 588 mt laptop var. İlk geldiğinde vista yüklüydü cam sorunsuz çalışıyordu. Win7 yükseltmesi yaptım cam driveri gitti ve bulamıyorum acil yardım ltfen :(
-
windows 7 yükleyince driver felan hiç uğraşmıyom ben kendi tanıyo :)
nette ararsan bulursun driveri
-
snnyk bunu yazdı:
-----------------------------
windows 7 yükleyince driver felan hiç uğraşmıyom ben kendi tanıyo :)
Allah'ım yarabbim ya hocam şakamısın? aradım bulamıyorum diye yazdım
-
tolgasen bunu yazdı:
snnyk bunu yazdı:
-----------------------------windows 7 yükleyince driver felan hiç uğraşmıyom ben kendi tanıyo :)
Allah'ım yarabbim ya hocam şakamısın? aradım bulamıyorum diye yazdım
-----------------------------http://www.arcelik.com.tr/DriverDownload.aspx?categoryCode=3&modelID=262
hoca senin ürünün driver down sayfası bu
w7 desteği yok sanırım müşteri hizmetlerine mail at olayı öğren
edit: şakayım amk :S
-
up^^
-
hocam laptopların bi kısmı w7 ye tam uyum sağlarken bazıları da işte uyum sağlayamıyo. ben acer ın bi laptopunda yaşamıştım aynı sorunu. fakat sitesinde bulmuştum.
eğer sitesinde yoksa çıkmasını beklemekten başka çaren yok maalesef. olmadı bir de vista driverını yükle bi ihtimal çalışır. -
Quetzalcoatl bunu yazdı:
hocam laptopların bi kısmı w7 ye tam uyum sağlarken bazıları da işte uyum sağlayamıyo. ben acer ın bi laptopunda yaşamıştım aynı sorunu. fakat sitesinde bulmuştum.
eğer sitesinde yoksa çıkmasını beklemekten başka çaren yok maalesef. olmadı bir de vista driverını yükle bi ihtimal çalışır.
-----------------------------cam driveri hiç yok hocam yayınlanmamış vista kendi yüklüyor. of aq kamerası ya