Laptop Durduk Yere Kapandı Ve Dota 2 Silindi.
-
Arkadaşlar laptop yaklaşık 15 saattir kapalıydı. Normal açtım, açılırken bir sorun yoktu.
Dota 2'yi tam açtım ki (oyun açıldı bu arada) laptop kapandı.
Geri açtım bi baktım Dota 2 silinmiş sadece simge var hedef klasör yok oyun yok.
Nasıl olabilir bu?
-
Ek olarak şimdi baktım durduk yere 1.7 GB Ram hep kullanımda.
Altında fan olmasına rağmen de ısınıyor bilgisayar Asus k56c 8 GB ram var bilgisayarda daha haziranın başında alındı at gibi olması lazım
-
Hocam hava sıcaklıkları mevsim normallerinin üzerinde seyrediyor. Benim laptop kasası kışın buz gibiyken, şimdi alt tarafı el yakıyor mesela. Dota2'ye gelince bu hayli garipmiş. Virüs felan mı yedin mi acaba? Başka türlü nasıl olur bir fikrim yok çünkü..
-
aynen ya bende az önce lol oynuyodum şıp diye kapandı aq
-
Sıcaklık değerleri aşağıdaki gibi
GPU: 42 C
HD0: 39
Temp1: 55
Core 0 : 50
Core 1: 55normal mi bu?
-
Ayazz bunu yazdı
Hocam hava sıcaklıkları mevsim normallerinin üzerinde seyrediyor. Benim laptop kasası kışın buz gibiyken, şimdi alt tarafı el yakıyor mesela. Dota2'ye gelince bu hayli garipmiş. Virüs felan mı yedin mi acaba? Başka türlü nasıl olur bir fikrim yok çünkü..
Bilmiyorum ki hocam; win8 yüklü bende virüs programı yüklemedim sorun olmuyor diye ama br taratayım
Edit: alanyadayım bunun da etkisi olabilir.
Dentist tarafından 13/Tem/13 20:42 tarihinde düzenlenmiştir -
böyle bişeyin olabilitesi yüksek, dota yüzünden pc kapanmış dosyaları hdd üzerinden uçmuş olabilir, mutlaka dota nın kalıntıları vardır tamamen yazılımsal bana göre.
-
catlax bunu yazdı
böyle bişeyin olabilitesi yüksek, dota yüzünden pc kapanmış dosyaları hdd üzerinden uçmuş olabilir, mutlaka dota nın kalıntıları vardır tamamen yazılımsal bana göre.
evet dotanın kalıntıları var. Ama %90 yok.
-
bilgisayarda geeri yükleme noktası varsa bi geri yükleme noktasında sana en yakın zamana geri alsana hocam bi ihtimal işe yarar öyle rasgele birşeyler gidince geri yükleme noktasından ulaşıyodum ben ..