Laptop Ekran Karaması
-
Hocalar ya çok büyük sorun var bilgisayarda bu gün aniden ekran karardı azcık gözüküyordu ekran ama hiç birşey anlaşılmıyodu ben de kapatıp açmıyı denedim düzeldi bi yarım saat sonra tekrar karardı bu sefer kapağı biraz oynattım yine düzeldi bu arada böyle oldu şimdi yine karardı bu sefer kapağı oynatmak yetmedi altına vurdum 1-2 defa düzeldi acil yardımlarınızı bekliyorum
-
evet arkadaşlar aynı sorun bbenim laptopdada var sorun şu dur...
Şu değildir yukarıdakinin aynısıdır. Bizi aydınlatın tek fark bizimkisi 20 saat çalışıyo ya ekranda net süper gıcır sonra 2 saat ekrana görüntü gelmiyo
Sonra geliyo sonra gelmiyo
bazen 16 saat hiç gelmiyor sonra 3 saat geliyo gidiyo ... Ekran kıpırtatma ile alakası yok bu arada ...
Kardeşim sana cevap olacaksa eğer Laptop markam toshiba a200 belki sende de ondan vardır.
Biz servise yolladık onlar ankartın değişmesi gerekiyo dediler...
Aldık bilgisayarcıya verdik onlarda ilk olarak sorunun ekran kartının kutusunda sorun var dediler getirttiler ama olmadı onda değilmiş sorun
Şu anda hala arıyorlar sorunu bulamadılar 2 ay dır orda duruyo ps hala arıyolar galiba ..
Ama Bi ısıtma mı ne varmış laptoplarda onu yaparsak çalışırmış dediler son çare olarak öle düşünüyüz...
Biziaydınlatın müridler..
-
hocam ekrana giden kablolarda ek yerleri vardır eğer laptobunun ekran bağlantı yerlerindeki kapakları kolay açılıyorsa bi kontrol etmeni öneririm.açamam diyorsan fazla zorlama bi servise götür istersen
edit : benim de bir toshiba laptobun ekranı gitmişti 1-2 sene önce..toshiba servisi şerefsizdir para kırmak için herşeyi yaparlar eğer garantiniz bittiyse başka bir servise de gösterin -
ne şu nede bu Ekranın florasanı yanmış.
-
Benim Pc Packard Bell garantisi falanda bitti
-
SweeneyTodd bunu yazdı:
-----------------------------
Benim Pc Packard Bell garantisi falanda bitti
-----------------------------Ohoo sen zaten en başından onu almak ile hata yapmışsın :) abi hep derim Toşibanın ölüsü bile para yapıyor, kıyacaksın parana alcaksın bir toşiba.
-
Ayni sorun 4 gun once bende de basladi actim kablolari falan kontrol ettim bulamadim bise haftaya servise gondercem bakalim ne diyecekler......Sen gonderirsen sorun neymis bi haber verirmisin burdan bilelim kazik yemiyelim...