Laptop Ekran Karaması

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweeneyTodd
    SweeneyTodd's avatar
    Erkek

Hocalar ya çok büyük sorun var bilgisayarda bu gün aniden ekran karardı azcık gözüküyordu ekran ama hiç birşey anlaşılmıyodu ben de kapatıp açmıyı denedim düzeldi bi yarım saat sonra tekrar karardı bu sefer kapağı biraz oynattım yine düzeldi bu arada böyle oldu şimdi yine karardı bu sefer kapağı oynatmak yetmedi altına vurdum 1-2 defa düzeldi acil yardımlarınızı bekliyorum

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PHP-SEO Developer
    Erdem
    Erdem's avatar
    Erkek

evet arkadaşlar aynı sorun bbenim laptopdada var sorun şu dur...

Şu değildir yukarıdakinin aynısıdır. Bizi aydınlatın tek fark bizimkisi 20 saat çalışıyo ya ekranda net süper gıcır sonra 2 saat ekrana görüntü gelmiyo

Sonra geliyo sonra gelmiyo

bazen 16 saat hiç gelmiyor sonra 3 saat geliyo gidiyo ... Ekran kıpırtatma ile alakası yok bu arada ...

Kardeşim sana cevap olacaksa eğer Laptop markam toshiba a200 belki sende de ondan vardır.

Biz servise yolladık onlar ankartın değişmesi gerekiyo dediler...

Aldık bilgisayarcıya verdik onlarda ilk olarak sorunun ekran kartının kutusunda sorun var dediler getirttiler ama olmadı onda değilmiş sorun

Şu anda hala arıyorlar sorunu bulamadılar 2 ay dır orda duruyo ps hala arıyolar galiba ..

Ama Bi ısıtma mı ne varmış laptoplarda onu yaparsak çalışırmış dediler son çare olarak öle düşünüyüz...

Biziaydınlatın müridler..

Php for SEO nun ardından Php for Gcode (CNC)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    o6u2
    o6u2's avatar
    Erkek

hocam ekrana giden kablolarda ek yerleri vardır eğer laptobunun ekran bağlantı yerlerindeki kapakları kolay açılıyorsa bi kontrol etmeni öneririm.açamam diyorsan fazla zorlama bi servise götür istersen

edit : benim de bir toshiba laptobun ekranı gitmişti 1-2 sene önce..toshiba servisi şerefsizdir para kırmak için herşeyi yaparlar eğer garantiniz bittiyse başka bir servise de gösterin

http://kocaer.me
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karakutu
    karakutu's avatar
    Erkek

ne şu nede bu Ekranın florasanı  yanmış.  

Mevzu derin | Papikolas Planet
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweeneyTodd
    SweeneyTodd's avatar
    Erkek

Benim Pc Packard Bell garantisi falanda bitti

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karakutu
    karakutu's avatar
    Erkek

SweeneyTodd bunu yazdı:
    -----------------------------

Benim Pc Packard Bell garantisi falanda bitti

-----------------------------

Ohoo sen zaten en başından onu almak ile hata yapmışsın :)  abi hep derim Toşibanın ölüsü  bile para yapıyor, kıyacaksın parana alcaksın bir toşiba.

Mevzu derin | Papikolas Planet
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mclaren
    mclaren's avatar
    Erkek

Ayni sorun 4 gun once bende de basladi  actim kablolari falan kontrol ettim   bulamadim  bise   haftaya  servise gondercem   bakalim  ne diyecekler......Sen gonderirsen  sorun neymis  bi haber verirmisin  burdan  bilelim  kazik yemiyelim...

Siz arkadaslarimdan rica ediyorum lutfen sirk, hayvanat bahceleri veya gosteri havuzlari denen o iskence kamplarini ziyaret etmeyin , ettirmeyin. Ozgurluk sadece insanlar icin gecerli bir kavram degildir. --------------------------- SINCE 2001 TILL FOREVER TBT Güçlü bir halk lidere ihtiyaç duymaz. E.Z
Toplam Hit: 1215 Toplam Mesaj: 7