Laptop Ekran Kartı Problemi
-
slm. 10 gün önce laptopum u sabah açıp kullandım sonra kapattım aradan bi 5 dk filan geçti ders programına bakmak için yine açtım sonra ekrana görüntü gelmedi. normal açılıyor anakart filan ama ekran simsiyah kapalı gibi duruyor. kapadım açtım bi dahha yine aynı. sonra intenetten baktım ekran kartı çipi yanmış fikrine kapıldım. bide buraya sorayım dedim. bugün tamire götürcemde başka bi şey olma ihtimali varmı :|
işlemcim amd ve çok ısınıyordu. bozulmadan 1 hafta filan önce nvidia nın programından e.k ısısının 82 derece olarak görmüştüm :| bozulduktan sonra söktüm fanın önü 1 parmak toz kaplıydı :) temizledim filan ama iş işten geçti.
bide ankara maltepe pazarında bu işi yapan bi yer varmı biliyormusunuz ? daha önce bi teknik servis görmüştüm. herşeyi yaparız demişti :D
-
Hımmm....
Monitörü kapattığında ekranın görüntüsünü kesen bi swich vardır monitörün menteşelerinin orada. Muhtemelen onda sorun vardır. Zaten küçük bir çıkıntısı vardır onun. O takılı kalmış olabilir. Onu bi dene.
-
birgaripaskbestesi bunu yazdı:
-----------------------------
Hımmm....
Monitörü kapattığında ekranın görüntüsünü kesen bi swich vardır monitörün menteşelerinin orada. Muhtemelen onda sorun vardır. Zaten küçük bir çıkıntısı vardır onun. O takılı kalmış olabilir. Onu bi dene.
-----------------------------katılıyorum eğer herhangi bir yanma olayı olsaydı uyarı verirdi veya hiç açılmazdı ;)
-
hassektör. hiç dikkat etmeden servise verdim. umarım öle bişi olmuştur. gerçi servis söylemez heralde öle bişi olsa bile :D