Laptop Ekran Kartlari Nereden Bulunur
-
Acer aspire 6920g modeli bir laptop anladigim kadariyla gforce 9500m gs ekran karti kullaniyor,
İnternette nereye baksam bu karti ne temin edebilecegim bi yer ne de fiyat goremedim, lptop donanimlari nereden bulunuyor yahu?
Baska hangi ekran kartlari buna uyumlu olabilir?
Ek olarak ben bu ekran kartindaki paylasim olayini anlayamadim;
http://support.acer.com/acerpanam/notebook/0000/Acer/Aspire6920G/Aspire6920Gsp2.shtml
Video Subsystem NVIDIA® GeForce® 8600M GT with up to 1280 MB of TurboCache™ (512 MB of dedicated GDDR2 VRAM, up to 768 MB of shared system memory), supporting NVIDIA® PureVideo™ HD technology, OpenEXR High Dynamic-Range (HDR) technology, Shader Model 4.0, Microsoft® DirectX® 10Digital TV-tuner supporting DVB-T standard (on selected models) -
Swordfish e bi ulassana :)
-
Bi burdan bak :)
-
swordfish bunu yazdı
Hızır acil gibidir kardeşim :) Birde ısmarladığı çaylar erken gelse yemede yanında yat :)
-
HAKMAN bunu yazdıswordfish bunu yazdı
Hızır acil gibidir kardeşim :) Birde ısmarladığı çaylar erken gelse yemede yanında yat :)
ne cayi haci yemek ismarlaticaksin aninda geliyor :)
-
HoLyCat bunu yazdıHAKMAN bunu yazdıswordfish bunu yazdı
ne cayi haci yemek ismarlaticaksin aninda geliyor :)
Deme ya bizde mal gibi çay bekliyoruz :) :) swordfish tiyoyu aldım yemekleri söyle geliyorum :)