folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Laptop (Ekran Parlaklığı)

Laptop (Ekran Parlaklığı)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ceoden
    Ceoden's avatar
    Erkek

Herkese merhaba,
    Elimde bir laptop var, 3-5 ay önce modelleme yaparken ekran birden kaydı, teklemeye başladı driver'ı güncelledim ve düzeldi ama bu sefer de ekran parlaklığı çubuğu (klavye fonksiyonları ile beraber) kayboldu.
    Aslında kayboldu diyemiyorum çünkü driver'ı güncellediğimde yüklenen AMD VISION Engine Control Center'ın bu özelliği ele geçirdiğini düşünüyorum.. zaten orada ayar menüsü var ama ekranı tencere yansımasından beter ediyor..
    AMD Catalyst'i sildiğimde driver'ı silmiş oluyorum, önceki driver'a geç özelliğim de pasif durumda.
    Eski bir driver yüklesem soruna etkisi ne derece olur veya başka bir çözüm yöntemimiz var mıdır? ilgilenen olursa minnettar kalırım.

HP Pavilion dv4 Entertainment PC, Windows 7 Ultimate

ATI Mobility Radeon HD 4200 Series

Batarya ve şarj aleti 5 yıl sonra öldü, başka bir şarj ile fişe takılı çalıştırıyorum.

Ceoden tarafından 13/Haz/15 21:37 tarihinde düzenlenmiştir

DBD 3docean.net/user/nokuf exarch.artstation.com Instagram.com/exarch.art
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

işletim sistemin w7 ise ekran parlaklığını güç ayarlarından değiştir olsun bitsin.

ayrıca cataylst i kaldırırken seçeneklerde bu aygıtın driverinide sil olması lazım. onun işaretini kaldırırsan sadece programı kaldırmış olursun. driver kalır erinde.

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ceoden
    Ceoden's avatar
    Erkek

hocam o ayar bilgisayardan tamamen kalkmış durumda hiçbiryerde yok.. ve driver'ı bırakıp catalyst'i kaldırmayı denedim, tek tek tüm getirdiği özellikleri kaldırdım, catalyst'i de kaldırdım ama driver kalsın sen bunu kaldır şeklinde bir seçim çıkmadı karşıma.. yine de becerememiş olabilirim hemen kontrol ediyorum, cevap için teşekkürler.

Ceoden tarafından 13/Haz/15 21:36 tarihinde düzenlenmiştir

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MuhammeT
    MuhammeT's avatar
    Erkek

Sistem geri yukle yada formatla

Hangi Cennetten Geldik Bu Cehenneme
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ceoden
    Ceoden's avatar
    Erkek

herşeye format diyen türk milleti yok mu.....
    hocam onlar yorgan yakmaya giriyor bana (çözüm) lazım, ID değiştiğinde kullanamayacağım lisanslı setlerim var.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ceoden
    Ceoden's avatar
    Erkek
    crimeangel bunu yazdı

işletim sistemin w7 ise ekran parlaklığını güç ayarlarından değiştir olsun bitsin.

ayrıca cataylst i kaldırırken seçeneklerde bu aygıtın driverinide sil olması lazım. onun işaretini kaldırırsan sadece programı kaldırmış olursun. driver kalır erinde.

hocam catalyst'i kaldırdım, driver (ünlemli) duruyor ama şahkül yine kaydı ve fonksiyon geri gelmedi..

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

team varmı?

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ceoden
    Ceoden's avatar
    Erkek

var hocam olmaz mı.. ama şuanda vampir gibi test çözüyorum 14:30 da lys5 sınavım var akşama doğru müsait olursanız veya ne zaman olursa... bi kontrol etmeniz çok kıyak olur.

Toplam Hit: 1091 Toplam Mesaj: 8
laptop ekran parlaklığı sorunu