Laptop Fan Arızası Yardım
-
ilk olarak anlayan kişilerin cvb yazmasını bekliorum
arkadaşlar lap topumn fanından ses gelior ve durmadan aslında sorn yapmıorum şu an ama ilerde sorun olacağım ben dio garanti yok donanımdan anlamam teknik servise vercem bi sürü para isticekler açıp bakmayı düşünüom ama emin değilim napim teknik servis mi yoksa sadece arka kapağı açsam bişiler yapabilir miyim ?
-
Alt kapağını sök fanı görürsün zaten göbegini yağla toz varsa temizle böyle işlere elim yatkın degil diyorsan servise ver :)
-
bazi ana kartlarda
derindedir bazılarında da alk kapakların altında olurr arkadşın dedigi gibi alk kapagın oralardaysa sok temizle yok degilse anlayan biriini bul yaptır servis içini açmaya bile 40 60 100 tl bile isteyen olur..
-
Arkadaşın dediği gibi bazı modellerde hemen 2 vida ile çıkartıp temizliyebilirsin
Bazı modellerde ise komple kasayı dağıtman gerekebilir.
Eğer basitse kendin temizle.
Basit değilse getir bizim servisi yapalım.
-
swordfish bunu yazdı:
-----------------------------
Arkadaşın dediği gibi bazı modellerde hemen 2 vida ile çıkartıp temizliyebilirsin
-----------------------------Hocam sizin Servis Nerede Ne gibi Tamir Yapıyorsun Ucret Ne KAdar ..
-
swordfish bunu yazdı:
-----------------------------sen böle yazınca bende çewirdim pc yi baktım benimki içinde aşağıyı komple sökmek gerekio pehee arıza yapmasa bari ,)
-
irwa bunu yazdı:
swordfish bunu yazdı:
-----------------------------sen böle yazınca bende çewirdim pc yi baktım benimki içinde aşağıyı komple sökmek gerekio pehee arıza yapmasa bari ,)
-----------------------------Tozlu ortamlarda, yatakda, halı üzerinde, battaniye üzerinde v.s yerlerde kullanma birşey olmaz kolay kolay