Laptop Fan Sesi Sorunu
-
Arkadaşlar yeni bir laptop aldım alalı 1 ay olmadı. En başlarda 0 ses varken şimdi arada bir ilk açıldığında çıkan ses çıkıyor. Ses sürekli olmuyor maximum 20 saniye çıkıyor 20 saniye susuyor ve yine devam ediyor. Bu böyle bir döngüye girdi. Acaba çok fazla işlem çalışıyor diye olabilirmi. Ona göre format çekicem. İşlemci çok yoruluyor ve ısınıyor diye düşünüyorum.
Kullanılan CPU: %2 - %10 arası
Kullanılan Bellek: 1.40 GB >
Çalışan İşlemler 86 >
-
Yeni bir laptop un bu derece dikkat çekecek şekilde fan çalışması durması normal değil hocam.
Şahsen arkadaşlar yeni laptop alıyorlar adamların laptop dan hiçbir ses çıkmıyor.
Diyeceğim o ki sen bi aldığın yere bunu bildirsen fikir sahibi olursun.
Kim bilir belki aldığın seri de sorun vardır. Önce alanlarda aynı sorunu yaşadıysa adamlar geri çağırabilir...
-
kardes kullandıgın ortama göre de değişio benim aynı oldu sonra fark ettim ki cok tozlu ortamda kullanıyorum temizledim biraz simdi daha dikkat ediyorum genede yapıyor ama cok az.... benimkinde olan işlem emin ol yoktur...
-
Anormal bir durum değil.Takıntı yapma kendine
-
Benim laptopta ötüyordu. Açtım arka kapağı fanın önü tıkanmış tozdan :D
Atölyede kullanıyordum. Temizledim şimdi ses mes yok..
-
konu fandan açılmışken... benim masaüstü PC nin fanındanda ses gelyodu... yağladım tozunu fln temizledim ses kesildi... ama fanı çıkartcaksan dikkat et... ben geçen sene çıkartırken fanı işlemcinin üzerine tutan plastik kelepçeler kırılmıştı :D ... aldım elime japon yapıştırıcısını , sağlı sollu girdim "yermisin yemezmisin ..." yedi :P... sonra kurumaya bıraktım sabaha sapasağlamdı... taktım çalıştı...
-
hep müzik dinleyin volume en az %50 olsun.. fan sesini duymuyorsunuz ozaman :]