Laptop Garanti Problemi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mukavim_
    Mukavim_'s avatar
    Erkek

Müridler durum şöyle; elimde 1 yıllık bir lenovo dizüstü bilgisayar var. Bugün sabahtan bu yana şarj aleti bi garip. Üzerindeki ışık bi yanıp bi sönüyo. Laptop da buna paralel kısa bi süre şarj olup sonra kesiliyor sonra tekrar şarj oluyor. Böyle bir döngüye girdi. Bu gidişle bataryanın tipine coşacak.

Garanti problemi ise şu şekilde: Laptop'u aldığım adam piyasayı dolandırıp işyerini kapatıp gitti. Dolayısıyla aracı şirketi kullanarak gönderemiyorum garantiye.

şimdi sorularım şunlar müridler

1- Ben bu malı nasıl göndericem firmaya?

2-laptop şarj aleti garanti kapsamına girer mi?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DaSpOnGe
    DaSpOnGe's avatar
    Erkek

adaptörler 20 lira bişey hocam git al bitane

You think you've travelled far and never seen the stars :)))
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

ürün garantili ise arayacaksın lenovo yetkili servisi adresi öğrenip kargolucaksın aleti.

adaptörün başına gelen olaya göre girebilir de girmeyebilir de. HP asus gibi firmalar garanti kapsamına alıyor casper almıyor mesela

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

http://consumersupport.lenovo.com/ot/en/Member/Warranty_registration.aspx

hocam şurdan bi garanti kaydı oluştur bakalım yarın akşama kadr seni aramaları gerekiyor

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mukavim_
    Mukavim_'s avatar
    Erkek

someone_from_71   : ilk iş şu formu doldurayım bi 

amele_2: bi cvp gelmezse aricam en azindan başka bir arıza verirse ne yapmam gerektiğini bileyim

DaSpOnGe: çok uğraştıracaklarsa da senin dediğin mantıklı bi şarj aleti için bir ay beklemeyelim sonra

Sağolun müridler

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

Faturan Var mı ? Faturan varsa her türlü garantiden değişim yaptırabilirsin.Tabi birde genelde adaptörlerdeki arızayı garanti dışı yada kullanıcı hatası olarak sayabiliyorlar.Lenovo müşteri hizmetleri ara seri numarasından öğren.Adaptörü garanti kapsamında değerlendirseler bile muhtememelen 15-20 gün bekletirler.

Yada istersen Aşağıdaki linki ziyaret edebilirsin

Lenovo Notebook Adaptör

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mx0TBT
    Mx0TBT's avatar
    Erkek

garanti hallederde

kesinlikle yan mal alma derim ben

Ölümlü dünya. Yasin 38. Ayet
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mukavim_
    Mukavim_'s avatar
    Erkek

swordfish bunu yazdı:
    -----------------------------

Faturan Var mı ? Faturan varsa her türlü garantiden değişim yaptırabilirsin.Tabi birde genelde adaptörlerdeki arızayı garanti dışı yada kullanıcı hatası olarak sayabiliyorlar.Lenovo müşteri hizmetleri ara seri numarasından öğren.Adaptörü garanti kapsamında değerlendirseler bile muhtememelen 15-20 gün bekletirler.

Yada istersen Aşağıdaki linki ziyaret edebilirsin

Lenovo Notebook Adaptör

-----------------------------

fatura ,garanti belgesi her ikisi de kayıp,bulamadım. Sadece bu durum için değil de daha ilerde başka bir arıza olsa garanti belgesi olmadan hiç bi işlem yapamaz mıyım? Üretici firmanın sisteminde kayıtlı değil midir bu tür garanti bilgileri vs?

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mx0TBT
    Mx0TBT's avatar
    Erkek

hocam o kısım sahibeli ara sor ben dell kullanıyorum sadece tag numarasını soruyolar tamam

Ölümlü dünya. Yasin 38. Ayet
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mazhochist
    Mazhochist's avatar
    Erkek

çarşamba günü 4. levent e sahip olduğum y560 a serii lenovo marka pc imi götürdüm.seninle aynı sorun denebilir.Benim pc de şarj almıyordu.Hiç ne garnti belgesi ne fatura sordu.Seri numarasından hallediyorlar.Ve bugun saat 7 civarında telefonuma gelen mesjda pc nin yapıldığını,haftaiçi gelip almamı söylediler.p.tesini bekliyorum.2 günde yapıldı.bu beni baya bi şaşırttı.

.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kroo
    kroo's avatar
    Erkek

benim lenovonun şarj aleti servisten bozuk geldi. gittim 1 haftada değiştirdiler. sonra serviste lcd bozuldu 1 günde değiştirdiler. nasıl iş anlamadım :S

bu dünyada da öbür dünyada da yanmanın yolu plajdan geçer
Toplam Hit: 2917 Toplam Mesaj: 11