Laptop Garantisi İçin Kargo Şart Mı? Kendim Götürsem?
-
Bu işlerden çok anlamıyorum. İstanbuldayım, laptopu temizletmeyi düşünüyorum(toz kaynıyor). ekranda da ölü piksel var.
bu iki işlemi garanti kapsamında yaptırmak istiyorum.
kargoyla uğraşmak yerine direk elimle götürüp yakın bi zamanda geri alma şansım var mıdır?
NOT: marka ASUS.
-
alisveris departmanidir , plazadir , is yeri binasidir cesitli katlarinda markalarin ekspres teknik servisleri olur, ornegin a plazasinin 5.kati acer teknik servis gibi.. vaktiyle gider elinle verirsin, teslim alirlar ve sana 1-2-3 saat neyse geri alman icin sure verirler, sorun bu servis ortaminda kisa surede cozulemeyek turden ise de gun verirler. modern toplumlarda hizmetin normal standardi budur.
-
hojucuk bunu yazdı
alisveris departmanidir , plazadir , is yeri binasidir cesitli katlarinda markalarin ekspres teknik servisleri olur, ornegin a plazasinin 5.kati acer teknik servis gibi.. vaktiyle gider elinle verirsin, teslim alirlar ve sana 1-2-3 saat neyse geri alman icin sure verirler, sorun bu servis ortaminda kisa surede cozulemeyek turden ise de gun verirler. modern toplumlarda hizmetin normal standardi budur.
direk asus un yetkili servisine gitmeyi düşünmüştüm
-
üsküdar da bi kaç sene önce arkadaşın laptobu gidip elden vermiştik, sıkıntı olmaz yani hocam
-
Samsung ve Hp de bizzat denedim direk aliyorlar. Hatta telefonuma yazilim attirdim 20 dk da geri aldim. Asus ta da sorun olacağını sanmıyorum