folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Laptop Garantisi İçin Kargo Şart Mı? Kendim Götürsem?

Laptop Garantisi İçin Kargo Şart Mı? Kendim Götürsem?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asa42
    asa42's avatar
    Erkek

Bu işlerden çok anlamıyorum. İstanbuldayım, laptopu temizletmeyi düşünüyorum(toz kaynıyor). ekranda da ölü piksel var.  

bu iki işlemi garanti kapsamında yaptırmak istiyorum.

kargoyla uğraşmak yerine direk elimle götürüp yakın bi zamanda geri alma şansım var mıdır?

NOT: marka ASUS.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hojucuk
    hojucuk's avatar
    Erkek

alisveris departmanidir , plazadir , is yeri binasidir cesitli katlarinda markalarin ekspres teknik servisleri olur, ornegin a plazasinin 5.kati acer teknik servis gibi.. vaktiyle gider elinle verirsin, teslim alirlar ve sana 1-2-3 saat neyse geri alman icin sure verirler, sorun bu servis ortaminda kisa surede cozulemeyek turden ise de gun verirler. modern toplumlarda hizmetin normal standardi budur.

C* ya hepsin ya hic..ya TÜRK"sün ya pic!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asa42
    asa42's avatar
    Erkek
    hojucuk bunu yazdı

alisveris departmanidir , plazadir , is yeri binasidir cesitli katlarinda markalarin ekspres teknik servisleri olur, ornegin a plazasinin 5.kati acer teknik servis gibi.. vaktiyle gider elinle verirsin, teslim alirlar ve sana 1-2-3 saat neyse geri alman icin sure verirler, sorun bu servis ortaminda kisa surede cozulemeyek turden ise de gun verirler. modern toplumlarda hizmetin normal standardi budur.

direk asus un yetkili servisine gitmeyi düşünmüştüm

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    madrew
    madrew's avatar
    Erkek

üsküdar da bi kaç sene önce arkadaşın laptobu gidip elden vermiştik, sıkıntı olmaz yani hocam 

der die das
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek
    Samsung ve Hp de bizzat denedim direk aliyorlar. Hatta telefonuma yazilim attirdim 20 dk da geri aldim. Asus ta da sorun olacağını sanmıyorum

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
Toplam Hit: 741 Toplam Mesaj: 5