Laptop Hakkında Soru

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    guru
    guru's avatar
    Erkek

şu laptopun ekran kartı nasıldır ?

sizce bunu almalımıyım ?:)

AS6930G-583G25MnLX.AUU0X.160

Orijinal Windows Vista® Home Premium, Intel® Core™ 2 Duo T5800 (2.0 2M 800FSB), 16" WXGA (HD) 1366 x 768 piksel çözünürlük Acer CineCrystal™ TFT LCD, 2GB RAM + 1GB RAM, 250GB (5.4K) sabit disk sürücü, 8X DVD-Super Multi çift katmanlı sürücü, NVIDIA® GeForce® 9300M GS, 2047 MB'a kadar TurboCache™ 256 MB of dedicated DDR2 VRAM, Intel® Wireless WiFi Link 5100/5300 (dual-band quad-mode 802.11a/b/g/Draft-N) Wi-Fi CERTIFIED® ağ bağlantısı, 6-cell Li-ion batarya, 5-in-1 kart okuyucu (SD™, MMC, MS, MS PRO, xD),0.3 MP Crystal Eye Webcam, Acer Bio-Protection parmak izi okuyucu, Dolby® Home Theatre Digital Surround Ses Teknolojisi.

9300 M Gs ekran kartı oyunlar,photoshop vs. gibi programlar için nasıldır ?

@donanım driver bölümü süs için mi var sizce?

..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    guru
    guru's avatar
    Erkek

kusura bakmayın acelem var.kafam çok karışık.harddiskimde binlerce bad sector var.pazartesi günü üniversiteye gidicem.

kendimi nasılda acındırdım dimi ? herneyse uyarı için teşekkürler

..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JaCKaL
    JaCKaL's avatar
    Erkek

buradan 9300 m gs in test sonuclarini inceleyebilirsin..

http://www.notebookcheck.com/NVIDIA-GeForce-9300M-GS.9296.0.html

yanddaki performans siralamasi listesindende gördügün gibi 9300m gs 3.sinif bir ekran karti yani orta seviyde.. bir cok özelligi destekler ancak ben sana eger ekran kartinin performansini önemseyerek laptop aliyorsan minimum 2. sinif listesindeki kartlardan birini iceren bir laptop almani öneririm..

ayrica eger bu laptop i 1.600 ytl den yukari aliyorsan acer tavsiye etmem ;)

edit: oyun ve photoshop icin sormusun, yeni cikan yada cikacak oyunlarda (crysis, killzone2, streetfighters4 vs) tam verim alamazsin, minimum yada en fazla orta seviyede calistirabilirsin.. ama photoshopla ilgili bir sorun olacagini sanmiyorum..

choosing my confessions...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    guru
    guru's avatar
    Erkek
    anlayamadım ya, 1,600 ytlden yukarı alıyorsam acer'i tavsiye etmiyosun ama aşağı alırsam tavsiye ediyomusun.kafam karıştı ya

..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JaCKaL
    JaCKaL's avatar
    Erkek
    ben bu model icin konustum birader, tabiki bu modeli 1400 e falan alirsan al cünkü 5920 lerden bir üst model, ama tercih olarak paraya bakmadan hangi model dersen önce toshiba sonra asus..

choosing my confessions...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaCiNGeR
    RaCiNGeR's avatar
    Erkek
    bende ekran kartı 8600 modeli olan var..sıkıntı yaşamadım..

dostum , orduya katılma kararı aldım.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek
    Hoca.. / dell,toshiba,asus varken bence acer alma  sorun oldugunda teknıs servıs biraz ugrastırıcı bılgın olsun ve acerın bazı modellerıne kapanma ve acılmama sorunları mevcut :) araştırıp al bence
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek
    usta o kart nasıl minimum fear da 333 fps ver.yo anlamadım benim 4870 200fps zor veriyo min de
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaCiNGeR
    RaCiNGeR's avatar
    Erkek
    Martech bunu yazdı:
    -----------------------------
    Hoca.. / dell,toshiba,asus varken bence acer alma  sorun oldugunda teknıs servıs biraz ugrastırıcı bılgın olsun ve acerın bazı modellerıne kapanma ve acılmama sorunları mevcut :) araştırıp al bence
    -----------------------------
     ben vatandan aldım..acer..bir kere servise gitti..10 gün kadar kaldı..hiç bir sorun olmadı..hatta bence garanti kapsamına bile girmiodu ama yaptılar..ama benim şansım mı desem? şikayetci olanlarda yok değil..

dostum , orduya katılma kararı aldım.
Toplam Hit: 1458 Toplam Mesaj: 9