Laptop Harddisk Hakkında
-
Hocalar elimde Acer Aspire 5520G model Laptop var. 1-2 yıl oldu alalı Özellikleri
250gb hdd var fakat c: 111 d:111 gözüküyor.
Buna 500 gb daha hdd eklemek istiyorum. exa.com.tr den baktım
Samsung HDD 2.5" 500 GB 5400 RPM 8MB SATA Notebook : 61.5 USD + KDV = 110,31 TL KDV dahil
W.D. HDD 2.5" 500 GB 5400 RPM 8MB SATA Notebook : 62,00 USD +KDV = 111,20 TL KDV dahil
Kararsız kaldım siz olsanız hangisini alırsınız. Hangisi daha sağlamdır.
-
konu hdd yse samsung number one =)
-
xCs bunu yazdı:
-----------------------------
konu hdd yse samsung number one =)
-----------------------------hoca peki bunu takma işini nasıl yapabilirim hiç laptop donanımıyla uğraşmadım normal masaüstülerle haşır neşirim ama laptopa hiç el atmadım. bi sakatlık olurmu acaba. Teknik servise götürsem çipler bi 5 saniyelik takım işlemi için 50 lira istiyorlar
-
senin makina 2 hdd li mi ?
western digital al samsung ileride sorun cıkartıcaktır (bu benim görüşüm.)
takması basit kapagı ac yatır it D: bu kadar ciddi basit.w
-
the_behulder bunu yazdı:
-----------------------------
senin makina 2 hdd li mi ?
western digital al samsung ileride sorun cıkartıcaktır (bu benim görüşüm.)
takması basit kapagı ac yatır it D: bu kadar ciddi basit.w
-----------------------------hoca tek hdd fakat markasını bilmiyorum. wd ile samsung arasında bende o yüzden kaldım o yüzden soruyorum. samsung ilerde sorun çkarır diyen çok. ama samsung süper diyende çok.
-
bana görede w.d. al. hdd yi takmak basittir ama ide-sata olayına bakmayı unutma. yanlış hatırlamıyorsam senin makinada sata hdd olacaktı.
hdd kapağını sök, zaten tutup çekme şeysi vardır hdd nin. ondan tut boşluğa doğru yatay çek. aynı işlemi tersten yap yeni hddyi takarsın. fazla zorlama yeter. :)
-
HDD lerin babasıdır WD , Seagate samsung da ney :S herşeye el atmış televizyondan tut telefona kadar her boku üretiyo
-
Hdd Deyince Samsung Tek Kelime ile şahane..