Laptop Hdd Sorunum Var Yardım
-
arkadaşlar bende acer bi laptop var suan.. formatlamak istedim bios falan şifreli olduğundan yapamadım. bu arada sunun bilinmesinde fayda var aldıgınız acer leri önce bi acıp biosuna bakın cunkü türkiyedeki yetkili servis hepsini şifreliyor ve müşteriyede şifreyi kendisinin koydugunu acılması durumunda ücret yansıyacagını belirtiyorlar. herneyse bu laptopun hdd sini cıkarıp başka pc de formatlamak istediğimde bununda şifreli oldugunu ve diğer pc lerde çarpı işaretiyle disk yazısının tek belirdiğini ve buna müdahale edemediğimi gördüm. tekrar laptopa taktıgımda artık orda da çalıştıramadım :)) sizce ne yapmalıyım yada yapacak birşey varmı??
-
beyler kimsenin bilgisi yokmu bu konuda? böyle bir durumla hiçbirimiz karşılaşmadıkmı? ben ilkmiyim şimd :))
-
Biosmu sifreli yoksa hdd biostan
koruma sifresimi var hocaM?
-
her ikiside var hem biosa giremiyorum hemde hdd biostan şifrelemişler müdahele edemiyordum....
-
Hocam basıma gelmişti o hddyi unut Bios icinde ac icini bilgisayarın Bios pilini çıkart bı kac dakika bekle sorun kalmaz. Hdd yi kullanmak istiyorsan aynısından bitane daha bulup işlem kartını değiştirerek kullanabilrsin