folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Laptop Hdd Sorunum Var Yardım

Laptop Hdd Sorunum Var Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CANN1
    CANN1's avatar
    Erkek

arkadaşlar bende acer bi laptop var suan.. formatlamak istedim bios falan şifreli olduğundan yapamadım. bu arada sunun bilinmesinde fayda var aldıgınız acer leri önce bi acıp biosuna bakın cunkü türkiyedeki yetkili servis hepsini şifreliyor ve müşteriyede şifreyi kendisinin koydugunu acılması durumunda ücret yansıyacagını belirtiyorlar. herneyse bu laptopun hdd sini cıkarıp başka pc de formatlamak istediğimde bununda şifreli oldugunu  ve diğer pc lerde çarpı işaretiyle disk yazısının tek belirdiğini ve buna müdahale edemediğimi gördüm. tekrar laptopa taktıgımda artık orda da çalıştıramadım :)) sizce ne yapmalıyım yada yapacak birşey varmı??

Carpe Diem
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CANN1
    CANN1's avatar
    Erkek

beyler kimsenin bilgisi yokmu bu konuda? böyle bir durumla hiçbirimiz karşılaşmadıkmı? ben ilkmiyim şimd :))

Carpe Diem
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbtgezgini
    tbtgezgini's avatar
    Erkek

Biosmu sifreli yoksa hdd biostan

koruma sifresimi var hocaM?

...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CANN1
    CANN1's avatar
    Erkek

her ikiside var hem biosa giremiyorum hemde hdd biostan şifrelemişler müdahele edemiyordum....

Carpe Diem
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbtgezgini
    tbtgezgini's avatar
    Erkek

Hocam basıma gelmişti o hddyi unut Bios icinde ac icini bilgisayarın Bios pilini çıkart bı kac dakika bekle sorun kalmaz.  Hdd yi kullanmak istiyorsan aynısından bitane daha bulup işlem kartını değiştirerek kullanabilrsin

...
Toplam Hit: 661 Toplam Mesaj: 5