Laptop Hoparlörü

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zfr321
    Zfr321's avatar
    Erkek

Arkadaşlar laptop alalı yaklaşık 3 ay kadar oldu. Laptop herhangi bir darbe almadı, ama 2 3 haftadır hoparlörün  tek tarafından cızırtılı bir ses geliyor. Bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlardan yardım istiyorum neyden kaynaklanabilir diye. İzlediğim filmden zevk alamıyorum :)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

kompresör tuttunmu hiç ?

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek

hoparlör yırtık olabilir kardeşim. paranoyak değilsen götür bi servise

All I need is a possibility.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zfr321
    Zfr321's avatar
    Erkek

Servise götürücemde okul şehirdışında vizeler bitince gidebilirim İstanbula o yüzden neden olabilecegi hakkında bilgi bulmaya çalışıyorum elimden hiç bir şey gelmemesinden iyidir diye. Bulunduğum ortam biraz tozlu ögrenci evi oldugu için ama hava değilde tozlandıgında hoparlör yerini sert şekilde üfledim bir kaç kere.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

hocam hep son seste filanmı dinledin müzik laptop marksı modeli nedir? çızırtı geliyorsa patlak vermştir.

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    livane
    livane's avatar
    Erkek

bennde format atınca öyle oluyo sürekli bi cızırtı. driver yükleyince düzeliyo. bi güncelle driverı

Toplam Hit: 1131 Toplam Mesaj: 6