Laptop İçin Batarya Gerekli
-
Selamlar,
Bir arkadaşın laptobu için batarya bakıyorum. Fiyatlar çok pahalı geldi, uygun fiyata temin edebilecek "orjinal" bataryaları nereden bulabilirim. marka ve model olarak
sony vaio pcg-71213m
şeklinde.
Acaba sony nin yetkisi servisiyle iletişime geçsek uygun fiyata alabilir miyiz?
-
http://www.laptopbataryamerkezi.com/sony.html
hocam murit Swordfish e ulaş istersen.
batarya konusunda yardımcı olur.
Edit lik ekledim HoLyCat tarafından 14/Mar/14 21:22 tarihinde düzenlenmiştir -
tamam hocam atarım mesaj şimdi..
tam bulamadım, sanırm model isminde bir sıkıntı var, ben kasanın arkasındaki ismi yazdım ama başka bir şey de olabilir ya da cidden zor bulunan bir şey? çin malı falan olmaması lazım bataryanın, ömürleri çabuk bitiyor bir halta yaramıyor.. orjinal temin edebilme şansım olursa iyi olur çünkü arkadaş orjinal istiyor aslında
-
-
birebir aynı sony batarya bulamazsın. şansın olacak bay baya aynı kalitede sony için üretilmiş.. farklı batarya markalarına ait kaliteli bataryalar bulabilirsin..
sadece bu var fiyatı 29 dolar kusur 78 tl.. bu fiyat toptan fiyatıdır..
Sony VGP-BPS2A Notebook Batarya
11.1 Volt 4400 Mah
Uyumlu batarya kodları:GP-BPL2, VGP-BPS2, VGP-BPS2A, VGP-BPS2B, VGP-BPS2C
Kullanan Model:11.1 Volt 4400 Mah Sony Vaio VGC-LA,VGC-LB, VGN-AR, VGN-AR520E, VGN-AR11, VGN-AR21, VGN-C, VGN-C50, VGN-C60, VGN-C90, VGN-CR, VGN-CR13G/B, VGN-FE, VGN-FE21, VGN-FE28, VGN-FE30, VGN-FE40, VGN-FE50, VGN-FE92, VGN-FE800, VGN-FJ, VGN-FS, VGN-FS515, VGN-N, VGN-S, VGN-S240, VGN-S260, VGN-S260P, VGN-S270 VGN-SZ, VGN-FT, VGN-N, VGN-SZ, VGN-Y, VGN-FE Serisi -Siyah VGN-S580
-
hocam sony de hem uygun hem orjinal batarya olmaz.
Eğer bi sony batarya 400 TL nin altında ise kesinlikle orjinal değildir.
Bu siteden bak istediğin modele
Fiyat konusunda yardımcı olmaya çalışırım.Bizim ürünlerimiz 1. Kalite Orjinal Muadili ve 2 yıl garantili ürünlerdir.Kesinlikle sıkıntı yaşatmaz
swordfish tarafından 14/Mar/14 20:10 tarihinde düzenlenmiştir -
arkadaştan 500 tl civarı istemişler zaten :)
şimdi modeli yanlış yazdım ama bu modele uygun hangi laptop oluyor ve fiyat olarak ne yaparsın?
ürün yurtdışına kargolanacak bir de.. sıkıntı yaşanır mı? ptt ile normal kargolayabilirsin o kargo fiyatı da sanırm 20 tl falan olması lazım. turex gibi bi özel kargo firması var ptt nin içinde onlar da 40-50 tl alıyorlardı.. Kargo hariç fiyat verebilir misin? arkadaşa ileteyim. Kalite olarak da iyi olsun hocam, adama mahçup olmayayım. Tabi orjinal performansı beklemek yanlış olur ama bir kaç ay sonra yarım saat içinde bitecekse hiç almamak daha mantıklı.
Kargosuz fiyat olarak teklifin nedir bildirirsen arkadaşa söyleyeyim, eğer çok uçuk bir şey değilse alabilir ürünü. sitedeki tüm fiyatlar 160 TL gibi görünüyor sony için. Biraz yardımcı olursan sevinirim, çünkü alacağımız kişi de öğrenci ve geliri kısıtlı bir de kargo masrafı çıkacak başımıza..