Laptop İçin Tv Kartı (Soru)
-
Hocalar merak ettiğim şimdi bu laptop dan televizyon izlemek için harici tv kartlarından alacağımda..
merak ettiğim birkaç soru var
1-)sadece belirli kanallar işte atv , kanald , show ,trt ,kanal7 felan filan için illa anten gerekiyor mu ?
2-) sonra kapsama alanı ne kadardır nedir ne değildir her yerde aynı mı çeker?
3-) hiç kullanmadıgım için mazur görün
4-) forumda aradım ama bulamadım
teşekkür ederim şimdiden
-
hocam analog tv kartları dandiktir normal antenden yayın alırsın yani karasal yayın :-)
digital tv kartında da çanak antenden yayın alırsın.normal recevier ile nasıl izliyosan aynı kalitede izlerdin. ;-)
analog hiç alma parana yazık :-) dvbs2 yayın alan prof marka bi tv kartı var ondan al eğer alacaksan.
çinden 150 tlye getiriyolar alman teknolojisiyle yapılmış hd yayınları da izlemeni sağlar ...
-
dvb-c, dvb-t ve dvb-s yayınlar var
dvb-t bir tv kartı sakın alma cunku henuz karasal dijital yayın yok
dvb-c analog tv kartı ile seyyar heryerde izlersin
cunku karasal yayın(dvb-c) analogtur yani.kucuk usb tiplerden alırsın biter
dvb-s alırsın evde yada işyerinde uydudan izlersin internetten indirdiğin s2emu,vplugin gibi emulatörlerle
o anki kırılmıs sifreli yayınları bedava izlersin
son birkac püf nokta 64 bit işletim sistemini destekleyen tv kartı almakda iyi olur.şimdi kullanmıyorsan bile ilerde kullanmaya karar verirsen
elindeki kartı kullanmaya devam edersin
bir diğer püf nokta laptop un onboard ekran kartına sahipse dvb-s2 hd oldugu için pc ni çok fazla kasar grafik yonunden kullanamazsın dogru duzgun
normal dvb-s alırsın laptop un onboard ekran kartına sahipse.
unutmadan belirteyim normal dvb-s tv kartlarıylada suan hd yayın izleniyor zaten.pc de hd264 codec varsa zaten dvbs player bunu görür
izlersin oylede.marka olarakda skystar2 tavsiyedir.64 bit desteğide var