Laptop İle Çift Monitör

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Reklamcı.
    sezginari
    sezginari's avatar
    Erkek

Arkadaşlar bende Samsung r580 JS01-TR laptop var.

Özelliklerine buradan bakabilirsiniz.  ÖZELLİKLER

Şimdi bu laptopta çift monitör kullanmak istiyorum aynen şu şekilde ;

Yani çift ekran olacak birisi monitör birisi laptop ekranı.

Bunu yapmak için ekstra bi aparat almam gerekiyor mu ? Gerekiyorsa hangi aparatı almam lazım ücreti ne kadardır?

İşletim sistemi Win7 sp1 ultimate 32 bit.  Eğer gerekiyorsa değiştirebilirim.

Matbaa Baskı ve Promoyon İşleriniz Tbt'ye özel fiyat ile yapılır. Islak Mendil,Baskılı Kürdan, Baskılı Pipet, Baskılı Peçete, Baskılı Stick şeker üretim hanemiz mevcuttur.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tengri
    Tengri's avatar
    Erkek

hazır konu açılmışken bende bir soru soruyum;

Ben laptopta harici monitor kullanıyorum. Sorun bilgisayarı açarken bios ekranı yazılar felan sadece laptop ekranında görünüyor, harici monitore görüntü anca pc tamamen açılınca geliyo. Bunun bir çözümü var mı? 

Yani bios ekranın harici monitorde görmek istiyorum.

Ben Fight Clubı izledin mi? derken utanıyorum, adam İzlemedim. derken utanmıyor. Bi de nasıl güzel mi, diyo... Bi bitmediniz amk.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Coiner
    Coiner's avatar
    Erkek

direk vga'dan monitörü bağlıyorsun hocam ardından görüntü ayarlarına girip genişlet seçeneğini seçeceksin bu kadar

laptopunda vga girişi var sıkıntı olmaz

www.fenomenevi.com | Sosyal medyanın her mecrasında 6 yıldır kesintisiz olarak müşterilerimize destek vermekteyiz. Amacımız müşteri deneyimini en üstte tutmak ve hizmetlerimize 24 saat devam edebilmek. Fenomenevi.com adresinden 7/24 kesintisiz olarak sipariş verebilirsiniz...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Coiner
    Coiner's avatar
    Erkek
    Tengri bunu yazdı

hazır konu açılmışken bende bir soru soruyum;

Ben laptopta harici monitor kullanıyorum. Sorun bilgisayarı açarken bios ekranı yazılar felan sadece laptop ekranında görünüyor, harici monitore görüntü anca pc tamamen açılınca geliyo. Bunun bir çözümü var mı? 

Yani bios ekranın harici monitorde görmek istiyorum.

hocam onu yapamazsın çünkü görüntü yansıtma olayını bilgisayar kendisi yapamıyor windows açıldığında işletim sistemi o özelliği sana tanıyor. işletim sistemi tam yüklenmeden de görüntü alamıyorsun.

www.fenomenevi.com | Sosyal medyanın her mecrasında 6 yıldır kesintisiz olarak müşterilerimize destek vermekteyiz. Amacımız müşteri deneyimini en üstte tutmak ve hizmetlerimize 24 saat devam edebilmek. Fenomenevi.com adresinden 7/24 kesintisiz olarak sipariş verebilirsiniz...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Reklamcı.
    sezginari
    sezginari's avatar
    Erkek
    Coiner bunu yazdı

direk vga'dan monitörü bağlıyorsun hocam ardından görüntü ayarlarına girip genişlet seçeneğini seçeceksin bu kadar

yani monitörü al tak yeterli diyorsun ? :) fakat genişlette şöyle bir olay var ikisinde de aynı görüntüyü vermiyor mu ? Ben birisinde photoshoptu illustratördür felan onlar açık olacak laptop ekranında da chrome outlook vs açık olacak.

Matbaa Baskı ve Promoyon İşleriniz Tbt'ye özel fiyat ile yapılır. Islak Mendil,Baskılı Kürdan, Baskılı Pipet, Baskılı Peçete, Baskılı Stick şeker üretim hanemiz mevcuttur.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek
    sezginari bunu yazdı
    Coiner bunu yazdı

yani monitörü al tak yeterli diyorsun ? :) fakat genişlette şöyle bir olay var ikisinde de aynı görüntüyü vermiyor mu ? Ben birisinde photoshoptu illustratördür felan onlar açık olacak laptop ekranında da chrome outlook vs açık olacak.

genişlette dediklerini yapabilirsin, ikisi de aynı görüntüyü çoğalt seçeneğinde verir

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Reklamcı.
    sezginari
    sezginari's avatar
    Erkek
    mataramasuko bunu yazdı
    sezginari bunu yazdı
    Coiner bunu yazdı

genişlette dediklerini yapabilirsin, ikisi de aynı görüntüyü çoğalt seçeneğinde verir

Anladım üstad yani yapılması gereken sadece monitör alıp takmak :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

herhangi bir aparata ihtiyacın yok laptopta vga çıkışı vardır  monitörün kablosunu ona bagla o kadar  birde görüntü ayararından projektör seçiminde ikinci ekrana yansıt ikinci ekrana sıgdır gibi seçenekler var onları ayarlarsın olur biter yıllardır öyle kullanıyorum çok iyi oluyor.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Reklamcı.
    sezginari
    sezginari's avatar
    Erkek
    ElizaBeTH bunu yazdı

herhangi bir aparata ihtiyacın yok laptopta vga çıkışı vardır  monitörün kablosunu ona bagla o kadar  birde görüntü ayararından projektör seçiminde ikinci ekrana yansıt ikinci ekrana sıgdır gibi seçenekler var onları ayarlarsın olur biter yıllardır öyle kullanıyorum çok iyi oluyor.

Aynen bunu yapacam şimdi sıra monitör almakta :) 21 inçlere baktım da çok pahalı namussuzlar

Toplam Hit: 2314 Toplam Mesaj: 9