Laptop İnternet Sorunu
-
lenovo g 560a serisi bir laptop'um var.Sorun laptop un internet bağlantısı olması gözükmesine rağmen birden bire aşırı derecede yavaşlamalar ve nerdeyse hiç bir siteye bağlanamıyorum ,durduk yere kopmalar vs,vs sorun neyden kaynaklanıyo olabilir acaba :(
Aynı evde kaldığım diğer arkadaşımda böyle bir problem yok :(
-
sen usb'den giriyosan normaldir. git bir HUB al (ethernet çoklayıcı)
ha ethernet veya wireless dan giriyosan uzaklık da önemli. arkadaşın birşeyler indiriyor mu o da önemli.
-
wireless var tabiki ,modem le laptop arasında 2 metre uzaklığı var ve arkadaşında bişey indirmediği durumlarda da bu sorun devam ediyor :(
-
böyle durumlarda sorunun kaynağını bulmak için ufak testler yapman lazım.
1-) laptop'un yerini değiştir misal git modemin yanına koy
2-) farklı modem dene, ethernetten dene
3-) arkadaşın bağlanmasın sadece sen bağlan ve dene
4-) modeme reset at
5-) bilgisayara format at / farklı işletim sistemi dene / usb den linux dene
aklıma gelenler bunlar. uzatabilirsin listeyi
-
1,2,3,4 'ü denedim geriye bi ihtimal farklı işletim sistemi geliyor
başka olasılık ne olabilir acaba ?
-
download yapmıyorum yapsamda haberi oluyo multiplayer oyun veya film kasıyoz :)
görünüşe göre tek farkımız güncellemeler güncelle bulcaksın doğru yolu.o laptopta directx11 var xp felan kursan boka sarabilir...
-
bende de n500 var.xp kurduğumdan beri aynı sorunları yaşıyordum bende.driver güncelledim sorun çözüldü.ayrıca ev arkaşımda da g560a var.win7.onda sorun çıkmadı daha.diyeceğim;sanırsam driverla alakalı bir durum.
-
ben usbden giriyom vodafone paketiyle . hızı 60kb yi geçmiyor varmıdır bi yolu acaba hızı artırmanın ?
-
tosun bunu yazdı:
-----------------------------
ben usbden giriyom vodafone paketiyle . hızı 60kb yi geçmiyor varmıdır bi yolu acaba hızı artırmanın ?
-----------------------------vodafone sebekeden kaynaklanır ara müsteri hizmetlerini satarken hızını bilmem kac die satıyonuz de