Laptop İşlemci Değiştirme Hk.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NuLL29
    NuLL29's avatar
    Erkek

Bilgisayar Acer Aspire 6935g

özellikleri core2 duo 2.00 t6400 işlemci

3 gb ddr3

nvidia geforce 9600M gt ekran kartı

Üstatlar bilgisayarımdan çok memnunum ama yeni oyunlarda sıkıntı yaşıyorum. crysis 2 oynamak istedim oynayamıyorum sistem özelliklerini minumumu getiriyorum takılıyor zevk vermiyor. Sanırım işlemci yetmiyor. Bu cihazın işlemcisini değiştirmek istiyorum nereden bulurum daha iyi ve uygun bir işlemci.

.::::Tesadüfen Doğdum Mecburen Yaşıyorum Zorudan Ölücem:::...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KodlayanAdam
    KodlayanAdam's avatar
    Erkek

işlemcin gayet yeterli crysis için.

daha yüksek çözürlükte oynamak için daha iyi ekran kartı gerekli.

aslında crysis2 için ekran kartın da yeterli. maximum çözünürlükte oynamak istiyom ben diyosan bilemem

Hiç savaş görmemiş çocuklarla, hiç barış görüşmemiş çocuklar için adalet farklı anlamlar taşır.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NuLL29
    NuLL29's avatar
    Erkek

yok hocam oynayayımda minumumda oynayayım. sorun olmaz yani. readme dosyasına bakıyorum özellikler söylediğin gibi yetiyor gözüküyor. fakat oynarken takılıyor. mause ile düşman üzerine nişan almaya çalışıyorum bir sağına bir soluna geçiyor takılalar atlıyor görüntü. 800*600 ve kararlı olarak ayarladım. minumum bu oluyor sanırım.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NuLL29
    NuLL29's avatar
    Erkek

Güncel.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spybreak
    spybreak's avatar
    Erkek

hocam aslında sisteminde kasma olmadan oynaman lazım.. 

ekran kartı driverını güncellemeyi dene.. nvidia kartlarda güncelleme çok fark ettiriyor..

REMEMBER! RESPECT IS EVERYTHING
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviEkran
    MaviEkran's avatar
    Erkek

Laptopta oynuyorsan isinmadan dolayi da sorun yasiyor olabilirsin. Fanlarini temizlettir ve bir sogutucu kullan.

Asla yatak,yastik diz ustunde kullanma,

Blue Screen of Death
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Hocam ilk önce ekran kartı driverını altta verdiğim linktekiyle güncelle.Crysis2 de %5 e varan performans artışı alırsın.

http://www.nvidia.com/object/notebook-win7-winvista-64bit-290.53-beta-driver-all.html

Eğer sıkınrı varsa hala bilgisayarına format atmayı deneyebilirsin.

Ayrıca oyuna girmeden arkaplandaki işlemleri falan durdurur,wirelessi kapar ve temanı windows 7 temel yaparsan yine baya bi performans artışı sağlarsın.

Not: Verdiğim driver windows 7 64bit içindir.Eğer farklı bir işletim sistemi kullanıyorsan söyle ona göre vereyim.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NuLL29
    NuLL29's avatar
    Erkek

Üstanlar önerileriniz için tşk ederim. Win7 yi basic tema ya alıp oyuna öyle giriyorum hatta girmeden önce baktım ram kullanımı sadece 750 mb. pirize takılı kullanıyorum bilgisayrım modeli itibariyle iyi bir soğutucuya sahip bundan dolayı ısınmada olcağını sanmıyorum ama fanları bir temizleyim. driver güncellemeyide şimdi yapıyorum.

sorun varsa bu sorun işlemcidemidir. birde bilgisayara windosun verdiği deneyim puanı

işlemci:5,5

bellek:5,5

grafikler:6,5

oyun grafikleri:6,5

birincil sabit disk:5,3

sorun sabit disktemi acaba

edit: internetten bilgisayarın modelini yazdım hdd 250 gb 5400 rpm

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    flassy
    flassy's avatar
    Erkek

ekran kartın çok kötü crysis2 için.işlemcinde kötü aslında ama problem ekran kartından.

Toplam Hit: 2282 Toplam Mesaj: 9