Laptop Kamerası Çalışmıyor
-
Arkadaşlar benim bir arkadaşımın Beko marka laptopu var önceden XP yüklüydü. Format attıktan sonra vista yükledik ancak daha önceden çalışan kamera şimdi cd den driverini yüklediğimiz halde çalışmıyor. Bilgisayar kamerayı görmüyor. Nasıl düzeltebilirim yani sorun nerede anlayamadım. Lütfen bilen ya da daha önceden görmüş arkadaşlar acil yardıma ihtiyacımız var...
-
cami kapatan FN tuşları kombinasyonunu kullanmayı dene cogu zaman format attıktan sonra OEM cam kendini pasif durumu getiriyor. Bir çok notebookta fn+f10 dur ancak sennki değişik olablir. Sorunun bu şekilde çözülebilir...
-
ben de ona baktım ilk önce ancak kamerayı açıp kapatan hiç bir fn tuş kombinasyonu yok :(
-
bazen üzerine basmıolar mesela casper nirvana 12.1" tabelt pc de fn+f10 cam fn+f12 wifi ancak üzerinde görünmüyor denemende fayda olacaktır bence
-
Fonksiyon tuşlarının üzerinde resimler var ama hiç birinde kamera yok f9 dan f12 ye kadar müzik tuşları var :S basınca da bir şey olmuyor
-
Aygıt yöneticisinden baktığında da cam görünmüosa sen driverını kurmayı dene belki kendiliinden çıkar intelin bazı wifi kartlarıda göstermez aygıt yöneticisinde kendini :)
-
aygıt yöneticisnde usb video aygıtı diye görünüyordu sildim bidaha yükledim simdi 2.0 usb cam diye görünüyor sanırım bu sefer oldu. Yardımın için teşekkürler iyi geceler