Laptop Kapak Sorunu
-
ya bir kaç gündür başımda bu bela var
kapağı ileri doğru açar pozisyonda açıyorum pc uykuya alıyor
geri düzelttiğimde geç de olsa açılıyor bazen de mavi ekran alıyorum
sizce ne olabilir bu sorun ?
-

-
tamamen sallayarak, temazsızlık içerde büyük sorunlara yol açıyor diyorum ve kaçıyorum.
kısaca şöyle de diyebiliriz , bilmiyorum :D -
sorununu tam anlayamadım. daha açıklayıcı olurmusun?
-
güç ayarlarını bul, kapağı indirince uyku moduna almayı iptal et. düzelmezse uyku tuşuna basınca uykuya almayı da iptal et..
-
Noneyim bunu yazdı:
-----------------------------güç ayarlarını bul, kapağı indirince uyku moduna almayı iptal et. düzelmezse uyku tuşuna basınca uykuya almayı da iptal et..
-----------------------------kapağı kaldırınca bir bok olmaması lazım sanki beklerseniz video u upload edicem
de nasıl olcak bilmiyom
-
içini açabiliyorsan aç güzelce temizle hocam ramlari filan sök LVDS kablosu var ekranla kasa arasında beyaz bişeydir onu sök tak bide üstüne formatı çak düzelir
-
Bu hata bana tanıdık geldi. Bad_pool_caller.
Ben bu hatayı 2002 yılında yeni bir bilgisayar toplattırdığımda almıştım. Masaüstü bilgisayarım da xp kullanıyordum, arada sırada bu hatanın aynısını alıyordum. Durduk yere oluyordu. Servise 2 defa götürdüm.
1. de ram de hata var dediler , değiştirdik düzeldi dediler, eve getirdim bilgisayarı gene aynı hatalar (arada sırada oluyor belli bir zamanı yok)
2. de anakartın biousunu güncellediler düzeldi dediler. Hakkaten de düzeldi, bu hatayı almadan 10 yıldır kullanıyorum.
umarım faydası olur.
-
kapaktaki lid swich bozulmuştur. ondan açma kapama sırasında temas ediyordur. noneyimin dediği gibi kapağı kapatınca uykuya al vs. leri hiçbişey yapma yaparsan düzelir. işletim sistemin nedir? bence kesin vista yada win7
-
crimeangel bunu yazdı:
-----------------------------kapaktaki lid swich bozulmuştur. ondan açma kapama sırasında temas ediyordur. noneyimin dediği gibi kapağı kapatınca uykuya al vs. leri hiçbişey yapma yaparsan düzelir. işletim sistemin nedir? bence kesin vista yada win7
-----------------------------win 7 ayırca dediğin olaty zaten mevcut