Laptop Klavyesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

hacılar, benim laptop(lenovo) B tuşu kırıldı. aslında kırıldığındanda emin değilim. yeğenim bişeler yapmış. tuşun bir tarafa hafif yüksek duruyor. çıkaramayada korkuyorum tam kırılır diye. yeni tuş bulma ihtimalim var mı? yada tamamen klavye değiştirme ihtimalim?

teşekkürler

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

o tuşu 4 aliminyum çengel 2 tane kare plastik tutuyor çengeller eğildiyse yukarıda kalır yukarıdan aşaı doğru çekerek çıkar korkma kırılmaz dahasonra sorunu bul hallet ;)

http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTN7OUgda84RHgaJGO-79E0_dN9NZM4RKOPZUAwdcInxrNrQvk6tA

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

zalimadam bunu yazdı:
    -----------------------------

o tuşu 4 aliminyum çengel 2 tane kare plastik tutuyor çengeller eğildiyse yukarıda kalır yukarıdan aşaı doğru çekerek çıkar korkma kırılmaz dahasonra sorunu bul hallet ;)

http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTN7OUgda84RHgaJGO-79E0_dN9NZM4RKOPZUAwdcInxrNrQvk6tA

-----------------------------

korkuyorum :D

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yemillie
    yemillie's avatar
    Erkek

o korku bende de var laptop yeni samsung r250  ,ctrl tuşları çıktı caps lock kritik şuan, servise görürmeyi düşünüyorum ama biliyorum 15 günden önce geri vermezler şimdilik böyle kullanıyoruz napalım ..

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Emrow
    Emrow's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bir şey olmaz ebaydan klavye alırsın.

Toplam Hit: 848 Toplam Mesaj: 5