Laptop Klavyesi Calısmıyor??
-
Laptopun Uzerine meyve suyu dokuldu touchpad calısıyor klavyenın hemen ustundekı ozel tuslar calısıyor klavyesı calısmıyor garantiye versem kabul edilirmi veya evde tamir etmeye calıssam olurmu acık su anda laptop ?
-
garanti kapsamına gireceğini zannetmiyorum
istersen tuşları bi sök bak ama içinde bi şeylere zarar vermiş olabilir..
-
aynısı geçen ay başıma geldi şeftali suyu döküldü yapamadılar yenisini vrdiler bilgisayarın ^^
-
inş banada yenisini versinler diecemde bende şans yok klavyeyi yapsınlar yeter diorm :| bu arada laptop un markası asus.
-
garantiyle yapmazlar ama sakın sen yapmaya çalışma, laptop ince iştir, klavyeyi tamir ediyorum diye başka bi parçaya hasar verebilirsin, ver servisine çok para almazlar umarım
-
abü benimkine çay döküldüydü 3-4 ay önce tlf açtık bi gönderin bakalım falan dediler [ asus f3sg 240dv]
herneyse üşendik :D
sonra geçenlerde fark ettim. ulan çay dökülmüştü yapışyapıştı zor basıyordu dedim. Baktım ki eser kalmamış :) GÜndüz de spacebar çalışmıyordu :S şimdi Maşallahı var :| İlginç bi laptp kendini tamir ediyo amk :D
-
laptop klavyelerinin üç katmanlı şeffaf bir kontrol platformu oluyor. gördüysen eger üzerinde de farklı farklı yollar vardır. bu yollar bir şekilde birbiriyle kısa devre olduğunda doğal olarak tuşlar ya çalışmıyor ya yanlış basıyor. bikaç kez başıma geldi.düzeltilebildiğini hiç görmedim.
-
4 gun oldu kuruyunca gecermi die denicem birazdan :| gecmediyse yarın wercem
Toplam Hit: 3263 Toplam Mesaj: 8