Laptop LCD Ekran Lazım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

Slm müridler Fujitsu Lifebook E751 laptop ekran kırıldı. Nette bi yerde bulabildim ktservis.com diye. Satan mürit varmıdır? Az buçuk elektronik bilgim vardır. montajı nasıl olur bilen var mı? klipsli ya da lehimliyse hallederim de skimsonik dalga varsa ellemiyim?

gerçi zaten ekran da yok piyasada önce onu bulmak lazım

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    juniourfalcon
    juniourfalcon's avatar
    Erkek

gittigidiyor veya sahibinden sitelerine bak en azından kontrol edersin çalışmazsa apranı geri alırsın

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XmV
    XmV's avatar
    Erkek

la nolcak onun ekranından 15,6 " led ekran alcan socketli zaten sök tak tek dikkat etmen gereken nokta kesinlikle cihaz pil veya şarja bağlı olmasın bak kesinlikle diyorum. kolay gele 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serioususer
    serioususer's avatar
    Erkek
    XmV bunu yazdı

la nolcak onun ekranından 15,6 " led ekran alcan socketli zaten sök tak tek dikkat etmen gereken nokta kesinlikle cihaz pil veya şarja bağlı olmasın bak kesinlikle diyorum. kolay gele 

Aynen :)

9 canli bile olsaydin en fazla 8 kez kacabilirdin ölümden. Bil ki 7 düvele sultan dahi olsan yerin 6 mekan olacak sana... En fazla 5 metre kumas götürebileceksin 4 acsan da gözlerini. Bu 3 günlük dünyada MEZARCIYA 2 kat olup yalvarsan da nafile. Ecel geldiginde 1 gün sende öleceksin. iste o an her sey 0 dan baslayacak...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeepHouse
    DeepHouse's avatar
    Erkek

swordfish vardı murid ona sorsana onda vardır belki ktservisde iyi firmadır biraz pahalıdır o kadar mecidiyeköyde ktnin yeri

Bu işler zordur, özveri ister; hatta özveriden fazlasını, ruhunu ister...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

laptop istanbulda ben adanadayım. istanbulda takarım diyen var mı? 

yoksa kargoyla gelecek bura takcam geri yollucam. bi de giderken falan kırılırsa bidaha geri :D

siemens servisi 850 lira istemiş mk.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek
    joe_black bunu yazdı

laptop istanbulda ben adanadayım. istanbulda takarım diyen var mı? 

yoksa kargoyla gelecek bura takcam geri yollucam. bi de giderken falan kırılırsa bidaha geri :D

siemens servisi 850 lira istemiş mk.

Pazaryesi yine bi murid gelecek yanima ekran taktirmak icin..yollarsan onuda yapariz.

180 -200 arasi max.kullandiklaei ekrana gore

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
Toplam Hit: 715 Toplam Mesaj: 7