Laptop LCD Ekran Lazım
-
Slm müridler Fujitsu Lifebook E751 laptop ekran kırıldı. Nette bi yerde bulabildim ktservis.com diye. Satan mürit varmıdır? Az buçuk elektronik bilgim vardır. montajı nasıl olur bilen var mı? klipsli ya da lehimliyse hallederim de skimsonik dalga varsa ellemiyim?
gerçi zaten ekran da yok piyasada önce onu bulmak lazım
-
gittigidiyor veya sahibinden sitelerine bak en azından kontrol edersin çalışmazsa apranı geri alırsın
-
la nolcak onun ekranından 15,6 " led ekran alcan socketli zaten sök tak tek dikkat etmen gereken nokta kesinlikle cihaz pil veya şarja bağlı olmasın bak kesinlikle diyorum. kolay gele
-
XmV bunu yazdı
la nolcak onun ekranından 15,6 " led ekran alcan socketli zaten sök tak tek dikkat etmen gereken nokta kesinlikle cihaz pil veya şarja bağlı olmasın bak kesinlikle diyorum. kolay gele
Aynen :)
-
swordfish vardı murid ona sorsana onda vardır belki ktservisde iyi firmadır biraz pahalıdır o kadar mecidiyeköyde ktnin yeri
-
laptop istanbulda ben adanadayım. istanbulda takarım diyen var mı?
yoksa kargoyla gelecek bura takcam geri yollucam. bi de giderken falan kırılırsa bidaha geri :D
siemens servisi 850 lira istemiş mk.
-
joe_black bunu yazdı
laptop istanbulda ben adanadayım. istanbulda takarım diyen var mı?
yoksa kargoyla gelecek bura takcam geri yollucam. bi de giderken falan kırılırsa bidaha geri :D
siemens servisi 850 lira istemiş mk.
Pazaryesi yine bi murid gelecek yanima ekran taktirmak icin..yollarsan onuda yapariz.
180 -200 arasi max.kullandiklaei ekrana gore