Laptop (Öneri)
-
slm arkadaşlar güzel özellikli,güçlü bi laptop alacam önerileriniz ne olabilir.birde casper nirvanaları kötüleyen çok yok çok arıza veriyormuş sorun yaratıomuş kullananlar varsa sizce nasıl!??
-
arkadaşlar yardım edin plss
-
fiyat performans derim
marka deyip de bosuna fazla para kaptırma
her cihazda mutlaka sorunlar çıkar sorun imalat hatası deilse bunlar giderilebilir
casperlarda fiyatlar bir süredir uygun sorunlarını bilemem
yakın geçmişte aldım bitane 1600 ytl 4 gb ddr2 667 ram p*** işlemci (1066 fsb) geforce 9800 dd3 bellekli ekran kartı 320 gb hdd
v.s...bir çok özellik
markaya bakma fiyatı özlliiklerine göre iyi olanı al
birde notebooklarla ilgili forum siteleri var oralara göz at sorunlarla ilgili sayfaaları takip et
kolay gelsin
ben sahsen acer kullanıyorum 5315 aspire
150 ytl yede t500 c2d işlemci aldım buna 1 gb ram ilave ettim suan canavar gibi.yani bu özellikteki
bir hp dell yada toshiba marka bir notebook suan takriben 1300 tl yada 1400 tl den asagı deil
parcaları deiştirmekte masaustu pclerinkinden dahada kolay
-
arkadaslar kendıme bır laptop almayı dusunuyorum 1250 tl yı gecmeyecek ama guzel bırsey olmasını ıstıyorum cunku ınsaat muhendısı okudugum ıcın bana guzel pc lazım bana yardımcı olurmusunuz sımdıden tesekkurler
-
İsmini vermek istemediğim bir markada bende laptop aldım.
Performansı gayet iyi. Ancak ekran kartına dikkat etmedim alırken :) Paylaşımlıymış. Söylediğimde belirtmediniz dediler. Zaten oyun oynayan biri değilim iş için almıştım.
Diğer arkadaşların laptoplara bakıyorumda benimkine dahada bağlanıyorum :D
-
ulas bunu yazdı:
-----------------------------
arkadaslar kendıme bır laptop almayı dusunuyorum 1250 tl yı gecmeyecek ama guzel bırsey olmasını ıstıyorum cunku ınsaat muhendısı okudugum ıcın bana guzel pc lazım bana yardımcı olurmusunuz sımdıden tesekkurler
-----------------------------
-
sony vaio at gibi hocam at... benden alırsan ayrıca bi sevinirim... :D