Laptop Önerileriniz ?
-
Arkadaslar bu ay sonunda bir laptop almak istiyorum. Genelikle film ve dizi download ediyorum. Onun haricinde oyun tutkunu degilim ama arada sırada oyun oynarım. Maddi imkanım da 1000 ytl ye kadar müsait .. Önerilierinizi bekliyorum tesekkürler.
-
http://www.vatanbilgisayar.com/acer-as4820tg-484g50mnks-as4820tg-core-i5-480m-2.66ghz-4gb-ddr3-500gb-14.1-dvdrw-1024mb-hd5650-cm-w7bas/productdetails.aspx?I_ID=53843
biraz bekle al bunu indirimi takip ben oyle yapıyorum
-
Acer iyimi?
-
oncelikli olarak dell tavsiye ederim ama acerde iyidir cevremde cok kullanıcısı var bir taneside soyle porblem yasıyorum demedi bugune kadar
-
acer çok botandır almayın sakın bi mause kısmı komedi parmagını yakıyor adamın neyden imal ettilerse
-
kalanını da afiyetle ye, hayırlı olsun :)
-
arkadaşın dedği 4820 yi 1085 tl ye aldım vatandan ısınma sorunu hiç yok tavsiye ederim.
-
Gecement bunu yazdı:
-----------------------------
kalanını da afiyetle ye, hayırlı olsun :)
-----------------------------hemen hemen o fiyata 1 sene önce dükkana almıstım. gayet kaliteli ve güzel laptop. eğer sadece internet için kullanılıcaksa ideal. ayrıca pes falanda oynuyodum takılma falan olmuyodu.
-
acer aspire 5741G al hacı ben kullanıyorum çok güzel yalnız işlemcisi i3 :|
-
lenovo g560 hocam makine çok güzek ben kullanıyorum çok araştırarak aldım burdada konu açtım ben memnunum tavsiyemdir
-
bende araştırma konusu açmıştım buna benzer, sonra bizimkiler bana sormadan gidip casper nirvana almışlar kafalarına göre 1200 e... kafamı taşlara kolonlara dolaplara vurmuştum duyduğumda... genel olarak fena değil alet.. ama nvidia 320m denilen bi kart kullanmışlar, bide iki ekran kartı var optimus denilen kafayı yedirtti bana bi oyunsever olarak... klavyede parçalanıyo ufaktan ufaktan.. şu an bu satırları o laptoptan yazıyorum ama inan camdan frlatmamak için kendimi zor tutuyorum... 2 ay araştırdım bide ya... hay +'%+&'%......... sakın casper alma kısaca...