Laptop Önerisi
-
Üstadlar Grafik Tasarım için kullanacağım bir laptop alacağım. Masaüstü demeyin çünkü yanımda taşımam gerekiyor.
- İ7 İşlemcili
- SSD Harddiskli
- en az 17 inç (üstü daha makbul)
- Ekran Kartı ve Rami olabildiğince büyük
fiyatı çok uçuk olmayan pc önerileriniz varmıdır ?
-
http://www.ebrarbilgisayar.com/asus-x550vx-xx147d-12gb-4gb-gtx-950m-notebook-pmu351594
bu nasıl acacba ? Birde Ebrar Bilgisayar nasıl güvenilir mi ?
-
Hocam büyük boyutlu ekrana sahip bir bilgisayar istiyorsunuz ancak örnek olarak 15" ekran boyutuna sahip bir bilgisayar gösteriyorsunuz, anlamadım ben :P
Eğer performanslı olsun, 17" olsun ve çok maliyetli olmasın derseniz Monster veya MSI markasının nispeten daha ucuz modellerine bakabilirsiniz.
-
RaNGeR bunu yazdı
Hocam büyük boyutlu ekrana sahip bir bilgisayar istiyorsunuz ancak örnek olarak 15" ekran boyutuna sahip bir bilgisayar gösteriyorsunuz, anlamadım ben :P
Eğer performanslı olsun, 17" olsun ve çok maliyetli olmasın derseniz Monster veya MSI markasının nispeten daha ucuz modellerine bakabilirsiniz.
Hocam ikinci pm yi gönderdikten sonra editleyecektim boşver dedim sonradan :) ekranda min 17 statüsünü kaldırdım hocam daha önceki kullandığım pc de 15.6 idi çünkü aynen devam dedim. Önerebileceğin modeller nelerdir ?
-
Hocam Monster, MSI, Lenovo markalarından kafanıza göre seçin, buraya yazın. Biz iyidir kötüdür diye yorumlayalım. Belki seçeceğiniz tarza yakın farklı modelleri de öneren arkadaşlar çıkar.
edit: Bir de fiyat limiti belirlerseniz daha uygun olur.
RaNGeR tarafından 10/Haz/16 15:35 tarihinde düzenlenmiştir