Laptop Önerisi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Reklamcı.
    sezginari
    sezginari's avatar
    Erkek

Üstadlar Grafik Tasarım için kullanacağım bir laptop alacağım. Masaüstü demeyin çünkü yanımda taşımam gerekiyor. 

- İ7 İşlemcili

- SSD Harddiskli

- en az 17 inç (üstü daha makbul)

- Ekran Kartı ve Rami olabildiğince büyük 

fiyatı çok uçuk olmayan pc önerileriniz varmıdır ?

Matbaa Baskı ve Promoyon İşleriniz Tbt'ye özel fiyat ile yapılır. Islak Mendil,Baskılı Kürdan, Baskılı Pipet, Baskılı Peçete, Baskılı Stick şeker üretim hanemiz mevcuttur.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Reklamcı.
    sezginari
    sezginari's avatar
    Erkek

http://www.ebrarbilgisayar.com/asus-x550vx-xx147d-12gb-4gb-gtx-950m-notebook-pmu351594

bu nasıl acacba ? Birde Ebrar Bilgisayar nasıl güvenilir mi ?

Matbaa Baskı ve Promoyon İşleriniz Tbt'ye özel fiyat ile yapılır. Islak Mendil,Baskılı Kürdan, Baskılı Pipet, Baskılı Peçete, Baskılı Stick şeker üretim hanemiz mevcuttur.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Erkek

Hocam büyük boyutlu ekrana sahip bir bilgisayar istiyorsunuz ancak örnek olarak 15" ekran boyutuna sahip bir bilgisayar gösteriyorsunuz, anlamadım ben :P

Eğer performanslı olsun, 17" olsun ve çok maliyetli olmasın derseniz Monster veya MSI markasının nispeten daha ucuz modellerine bakabilirsiniz.

Forumda mesaj yazarken lütfen imla kurallarına uyalım, düzgün bir TÜRKÇE ile yazışalım. TÜRKÇE bizimdir, dilimize sahip çıkalım.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Reklamcı.
    sezginari
    sezginari's avatar
    Erkek
    RaNGeR bunu yazdı

Hocam büyük boyutlu ekrana sahip bir bilgisayar istiyorsunuz ancak örnek olarak 15" ekran boyutuna sahip bir bilgisayar gösteriyorsunuz, anlamadım ben :P

Eğer performanslı olsun, 17" olsun ve çok maliyetli olmasın derseniz Monster veya MSI markasının nispeten daha ucuz modellerine bakabilirsiniz.

Hocam ikinci pm yi gönderdikten sonra editleyecektim boşver dedim sonradan :) ekranda min 17 statüsünü kaldırdım hocam daha önceki kullandığım pc de 15.6 idi çünkü aynen devam dedim. Önerebileceğin modeller nelerdir ? 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Erkek

Hocam Monster, MSI, Lenovo markalarından kafanıza göre seçin, buraya yazın. Biz iyidir kötüdür diye yorumlayalım. Belki seçeceğiniz tarza yakın farklı modelleri de öneren arkadaşlar çıkar.

edit: Bir de fiyat limiti belirlerseniz daha uygun olur.

RaNGeR tarafından 10/Haz/16 15:35 tarihinde düzenlenmiştir

Forumda mesaj yazarken lütfen imla kurallarına uyalım, düzgün bir TÜRKÇE ile yazışalım. TÜRKÇE bizimdir, dilimize sahip çıkalım.
Toplam Hit: 1067 Toplam Mesaj: 5
laptop önerisi