Laptop Önerisi
-
Merhaba Arkadaşlar.. İlk Olarak 1 Ay Öncesinde Aldıgım Hp Pavilion Dv6700 Modelli Bu Alet Hakkında Birkaç Şey Söyleyim.. Hp Kadar B*ktan bir Bilgisayar Görmedim Özellikle Laptoplarda.. Servis Dersen Ondan Beter. Aleti Vatan Bilgisayardan Aldık Arkadaşımla Kampanya İle 1350 Ytl Para Verdik 2.2 250 gb hd 2 gb ram 256 mb ekran kartı Bu Makinadan Gece yatarken Tiss bir ses geliyor.sesli bi ortamda belli olmuyor.ve cd seçmesi yapıyor.. Bu Sorunların Aynısı Arkadaşımdada Mevcut ve 30 iş Gününe 2 Gün Kala Ürünü Ben iade edebildim :)) ve Sonunda kurtulabildim.. ve Şimdi 1650 Ytl ye Kadar..iyi ve taş gibi bir makina Almayı düşünüyorum.. öneride bulunursanız çok sevinirim..( Hp ) Hariç :) Toshiba kullananlar biraz Toshiba laptoplar hakkında bilgi paylaşırlarsa çok makbule geeçer.. ve monster kullannan varmı :) ve nasıldır özellik olarak diğer laptoplardan kat kat yüksek ..
-
hoca toshibalar güzel makinada cok pahalı yaw asus diyorum baska bişi demiyorum.güzel makinalar 2 tane kullandım cok iyi makinalar.
Karakteristik ASUS M51SE210DV C2D T8100 2.1GHZ 2GB 250GB VHP CPU Cinsi - HIZI Intel® Core� 2 Duo T8100 (2.1 GHz, 800 MHz, 3 MB L2 Cache) Ekran Boyu(Inch) 15.4" Ekran Tipi WXGA parlak ekran Ekran Kartı 256 MB ATI Radeon HD 3470 grafik Bellek(MB) 2 GB (=2x1GB) Bellek Tipi DDR2 667Mhz Sabit Disk 250GB SATA 5400rpm Optik Sürücü DVDRW Yazıcı 8X Super Multi Faks-modem 56K Ses 24bit HD Audio Network Gigabit 10/100/1000, Kablosuz Bağlantı 802.11a/b/g/n WLAN Port 4 x USB 2.0 ports, 1x IEEE 1394 port, 1 x TV Out (S-Video), ExpressCard�/54 slot Pil Ömrü 3 saat pil ömrü, (Yaklaşık-Kullanıma Bağlıdır) Ağırlık(KG) 2.45kg Yazılım Windows® Vista Home Premium Ek Özellikler Webcam Var (1.3 Megapiksel)
Kart Okuyucu
Bluetooth
Taşıma Çantası
Mouse
Parmak izi okuyucusugold bilgisayarda indirimde su an 1900 liradan 1500 lira civarına düşmüş
link:http://www.gold.com.tr/urunozelyeni.asp?ID=50086
-
haklısın satış sonrası destek ve teknik servis desteği çok yawaş ilerliyor.Ben Sony ve Asus ve biraz da kendini göstermeye başlayan Casper öneririm.
-
valla bnde almayı düşünüyom kesinlikle bi toshiba alıcam
toshiba a300-15d hastayım şuan bu laptopa ama parası çok
yazın çalışıcam kasıcam biraz ama alıcam...
-
Bende Hp almayı düşünüyordum. Sayende vazgeçtim :)
Modelini bilmiyorum ama 1.5 sene Toshiba kullandım bir sorununu görmedim.
Fiyatı biraz tuzlu olsada bence Toshiba almaya değer.
-
ßy_c4sh Aman Hocam Aman Biz yaptık sen yapma... forumlarda arattığında göriceksin.. ) hp nin hıyarlıgını .. Şuanki Kararım.. streetw1se Gösterdiği Makınayı Alıcam Gİbi 1521 ytl hem fiyat hemi özellik bakımından 10 numara
-
yaklaşık 1 senedir asus kullanıyorum nazar değmesin bi sıkıntı yaşamadım...
Toplam Hit: 1104 Toplam Mesaj: 7